Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben, ha lenne lehetőséged megcsalni a párod?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, van közös gyerekünk. Az utóbbi két évben megromlott a viszonyunk. Sokszor elmondtam a páromnak, hogy mi a bajom, mi bánt, min szeretném, ha változtatnánk (mindketten). Nem sikerült, ő az elején tagadta a problémákat, én meg mostanra, kb. egy féléve besokalltam é már nem tudok türelmes lenni. Most persze ő kezdett azzal jönni, hogy velem komoly gondok vannak és lehet szakemberhez kellene mennünk, aki jobban meg tudja ítélni mi a problémánk, mert én biztos rosszul látom a dolgokat (rosszul = torzan). Szeretethiányban szenvedek, nem érzem, hogy foglalkozna velem, ha mégis akkor gyerekként kezel. Most nemrég találkoztam valakivel, aki próbált közeledni hozzám, de én elsőre elutasítottam, aztán rájöttem kár volt. Teljesen rákattantam, és ő is rám. Csak leveleztünk, de találkozni akar velem. Nem tudom mit csináljak. A megcsalás nagyon köcsög dolog, de ha találkoznék vele, akkor lehet az lenne a vége.Ha meg nem akor lehet egész életemben sajnálnám, hogy nem beszéltem vele legalább egyszer át egy napot, mert annyira rokon léleknek érzem az eddigiek alapján.
2014. aug. 11. 19:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es nem. Mar talalkoztunk, utana kezdtunk levelezni. csak az a talalkozo egy tarsas esemeny volt, semleges.
2014. aug. 11. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:

#10: Nem megunta, írta, hogy a feleség elzárkózó és inkább bántó...

Nos, én egyenes ember vagyok, tuti nem kavarnék titokban. Még legalább utoljára megpróbálnék elbeszélgetni a feleséggel, nem hagynám, hogy lerázzon, komoly lennék, s ha semmiképpen nem akarná rendbehozni a házasságot, vagy én fáradnék bele, akkor azonnal szakítanék, a válás az hosszabb dolog. Innentől én teljesen lazán nyitnék mások felé, bár persze nem eltitkolva, hogy nem működő, belül lezárt, de még hivatalos házasságban élek. Nemrég olvastam, hogy egy válás eltarthat 7 évig is, megöregszem, míg lezajlik, amúgy sem tisztelek egy papírt, ami mögött már nincs semmi. A gyermekem anyja a gyermekem anyja, de már nem életem társa. Hivatalos alapokon nem lennék "hűséges", már nem lenne mihez.

Viszont a másik fél is házas, ami azért egy másik probléma... Ilyen viszonyokba sem szeretnék belemenni. Legyen mindkét fél szabad és alapvetően őszinte, de a papírok nem érdekelnek.

2014. aug. 11. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:
A férjeddel már nincs közös jövőtök ez egyértelmű. Nem illetek össze. Szerintem felesleges egymást gyötörnötök, hisz te már elmondtad a sérelmeidet, mégsem történt változás. Ha egy kapcsolatban magányos vagy,akkor előjön a megcsalás és joggal.
2014. aug. 11. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
12. voltam. Nem tudom, mi van velem mostanában, hogy mindenkit hímneműnek tartok (bár az eddigiek rajzos szerepjátékban történtek :P). Igazából mindegy, csak így fura lehetett olvasni a hozzászólásom. Mea culpa.
2014. aug. 11. 22:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem csalnám meg.

Nem azért, mert a párommal nem tudnék együtt élni, hanem magammal nem tudnék együtt élni. Akkor is, ha rossz a viszony, akkor is, ha már nem szeretem. Lezárom, és utána lépek tovább.

2014. aug. 11. 22:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vélemenyeket!
2014. aug. 11. 23:00
 17/21 anonim ***** válasza:

sosem csalnám meg.

Nem tudnék utána tükörbe nézni.........

2014. aug. 12. 06:41
 18/21 anonim ***** válasza:

ja hogy ezen a dolgon el kell gondolkozni??? nem alapvető dolog nálad a hűség? akkor tényleg gond van...és talán igaza van a férjednek, hogy rosszul látod a dolgokat...ha ilyenen elgondolkodsz, hogy megcsald e a férjed...nem másokban kéne az örömöt keresned hanem a férjedben, most elutasító és nem ad szeretetet, de a közös gyermeketek apja, a férjed!

A házasságot hozd inkább rendbe és ne a kalandokat keresd...főleg, mert ha a férjed megtudja akkor ezt a gyerek szenvedheti el lelkileg a legjobban...

Ajánlom figyelmedbe ezt a 2 könyvet, remélem tudnak segíteni a te problémádon is :)

Gary Chapman: A házasság négy évszaka

Gary Chapman: A szerelem pszichológiája

(az utóbbi, az 5 szeretet nyelvet mutatja be, lehet ismered, de több helyen pont ilyen példákat hoz az író ami rátok jellemző)

a helyedben elutasítanám a másik fél közeledését, neki is ajánlanám a könyveket és talán egymással is megtudnátok beszélni a módszerek alkalmazását...és talán 2 kapcsolat rendbe jöhetne a helyett, hogy 2 tönkre megy és lelkileg több ember sérülne (köztük a ti gyereketek is)...de ez a te döntésed, hiszel e ebben és érdekel e a könyv tartalma és módszerei...

2014. aug. 12. 08:30
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a könyvcímeket, megkeresem őket. Régebben olvastam hasonlóakat, érdekel.
2014. aug. 12. 09:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben, bár nekem nincs gyermekem, de egy 12 éves kapcsolat 11. évében ismerkedtem meg egy internetes játékoldalon egy férfival. Nagyon jókat beszélgettünk, végül mindketten nagyon gyorsan többet kezdtünk táplálni egymás iránt szimpla "barátságnál". Ehhez persze az is kellett, hogy ő is és én is eléggé elhanyagolva éltünk a saját kapcsolatunkban jó ideje. Ő nagyon szeretett volna találkozni, én annak ellenére, hogy megvesztem érte, elutasítottam a találkozást. Azért tettem ezt, mert egyrészt hűséges típus vagyok, másrészt pedig soha nem akarnék tönkretenni egy házasságot. Sokszor belegondoltam, hogy mit éreznék fordított esetben az ő feleségének a helyében és akármennyire is fájt, megszakítottam a férfival minden kapcsolatot (net és telefon). Évekig tartott, mire elfogadta, pár havonta újra és újra megkeresett, hogy próbáljuk meg.

Ma már nagyon hálás vagyok az önuralmamnak és egyben annak a férfinak is, mert ő adta meg nekem a kellő lendületet ahhoz, hogy kilépjek egy rossz kapcsolatból és új életet kezdjek. Nagyon nehéz volt egyedül, de idővel lett új párom és már tudom, nagyon jól cselekedtem. Ha belemegyek a játszmába, talán most is egy nős férfi szeretője vagyok és élek tovább a rossz kapcsolatomban.

2014. aug. 12. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!