Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben, ha lenne lehetőséged megcsalni a párod?
Figyelt kérdés
Házas vagyok, van közös gyerekünk. Az utóbbi két évben megromlott a viszonyunk. Sokszor elmondtam a páromnak, hogy mi a bajom, mi bánt, min szeretném, ha változtatnánk (mindketten). Nem sikerült, ő az elején tagadta a problémákat, én meg mostanra, kb. egy féléve besokalltam é már nem tudok türelmes lenni. Most persze ő kezdett azzal jönni, hogy velem komoly gondok vannak és lehet szakemberhez kellene mennünk, aki jobban meg tudja ítélni mi a problémánk, mert én biztos rosszul látom a dolgokat (rosszul = torzan). Szeretethiányban szenvedek, nem érzem, hogy foglalkozna velem, ha mégis akkor gyerekként kezel. Most nemrég találkoztam valakivel, aki próbált közeledni hozzám, de én elsőre elutasítottam, aztán rájöttem kár volt. Teljesen rákattantam, és ő is rám. Csak leveleztünk, de találkozni akar velem. Nem tudom mit csináljak. A megcsalás nagyon köcsög dolog, de ha találkoznék vele, akkor lehet az lenne a vége.Ha meg nem akor lehet egész életemben sajnálnám, hogy nem beszéltem vele legalább egyszer át egy napot, mert annyira rokon léleknek érzem az eddigiek alapján.2014. aug. 11. 19:19
1/21 anonim válasza:
Tisztelném annyira a párom, h nem csalom meg. Ha már a megcsaláson gondolkodnék, akkor tudnám, h a kapcsolatunkban már nincs szerelem és így szakítanék vele /elválnék tőle és utána jönnék össze a pasival. De amíg ezt nem teszem meg, addig nem nyitok más férfiak felé.
2/21 anonim válasza:
Egyszerűbb és tisztességesebb dolog volna elválnod a párodtól mint megcsalni.Attól még hogy van gyereketek nem kell lemondani a válásról.Ha a gyerek nem is hozzád kerül az új párod lehet hogy csinálna(nem biztos de van rá esély de csak egy bizonyos idő után).Tehát egyszerűen csak válj el a párodtól majd jöjj össze azzal a személlyel.
3/21 anonim válasza:
Nehéz ügy:S Először sztem próbáld magadban tisztázni,hogy van-e még jövője a házasságotoknak.Aztán ,ha úgy gondolod igen,akkor akármilyen nehéz is,ne találkozz a másikkal.Ha úgy gondolod nem megy tovább a házasságod,ezt beszéld meg a pároddal,és találkozz azzal a a másikkal nyugodtan.
4/21 anonim válasza:
Soha nem csalnám meg inkább elválnék. Tedd ezt mert nem szereted.
5/21 anonim válasza:
Szerintem ha nem megy a pároddal közöld vele! Ne csald meg azzal csak magad írod le előtte! Lehet le leszek pontozva de a legrövidebb út az egyenes!
6/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a másik fél is házas, hasonló gondokkal küzdenek. mindenkinek köszönöm az eddigi választ (nem szoktam pontozni a válaszadókat a saját kérdésemnél) Eddig nekem is ilyen fekete-fehér volt az életem, egyik kapcsolat lezár és csak utána kezdődik a másik. Most viszont nagyon meginogtam:-(.
Ha csak elmondom, már nem érdekelné a párom, hogy mi van, úgy venné rég megcsaltam, már más megcsalta, ezért erre nagyon érzékeny. igaz engem sokszor azzal bánt, hogy ő majd keres helyettem mást, én meg úgyse fogok senkinek se kelleni...
2014. aug. 11. 19:35
7/21 anonim válasza:
Előbb tisztázzátok a korábbi kapcsolatokat, zárjátok le, és utána kezdjetek új kapcsolatba.
8/21 anonim válasza:
2-es vagyok.Így hogy a másik is rossz házasságban él beszéld meg vele hogy mindketten váltok a párotoktól és egymással foglalkoztok.És ha a tanácsoknak megfelelően válsz akkor kár foglalkoznod mostani párod véleményével.
9/21 anonim válasza:
Hát akkor találkozz, beszéld át a napot!
10/21 anonim válasza:
"Csak leveleztünk, de találkozni akar velem"
Jól értem, hogy még nem is láttad élőben az újat, de már kirúgnád a régi megunt párodat??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!