Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szakitas/valas az életedben ami rettentoen megviselt? Hogyan tudtal tul lepni rajta? Talaltal azota jobbat?
A legjobbat találtam meg.
De, ha elveszíteném, akkor is ott lenne a saját énem és egyénisgem, ami miatt nem törnék össze
Én tini vagyok és három éve szakítottam kényszeresen a barátommal. egy évig sokkos voltam, aztán sulit váltottam, és tiszta lappal indítottam. És akkor még eléggé éltek bennem az előző barátom képe, de ekkor belépett a képbe egy másik fiú.
Magas, sovány, szőke, kedves, és vicces. Állítólag szeret. :) Igaz bár még ott lebegett a szemem előtt az előző szerelmem, de lassan kiábrándultam belőle, de mindig elpirulok, ha találkozok vele valahol. Rájöttem, hogy lehet, hogy összeillettünk, de sajnos egy másik lány hisztije miatt szakítottunk, és emiatt sokkos voltam. De amikor rátaláltam a (nem nevezem)fiúra, elgondolkodtam azon, hogy vajon ő-e az igazi vagy sem. De úgy tűnik megtaláltam. Most 3 évvel később sokkal jobb bőrben vagyok. Igaz bár ebben az iskolában is van egy hülye lány amelyik rástartolt a fiúra, de hát mit lehet tenni, mindenhol vannak ilyenek. De csak keresztülnézek rajta, ha pedig kikezd velem és valami gorombaságokat vág a fejemhez, a kezébe nyomok egy parafadugót és azt mondom, hogy tedd a füledbe, különben leereszt a fejed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!