Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban érdemes egyáltalán megházasodni?
igaz még fiatal vagyok, 21 éves, még nem volt barátnőm, de olvasgatva a kérdéseket, meg ami a tévéből, rádióból ömlik nagyon elgondolkodtat. Érdemes is valaha megházasodnom?
mert nem szeretném elveszíteni a szorgalmasan összegyűjtögetett vagyonomat, mert a leendő feleségem félrelép (mert hogy az biztos hogy ÉN NEM FOGOM MEGCSALNI!).
Erre javasolják a szerződést, de nekem a pofámról lesülne a bőr, ha szerződést kéne iratni vele, hiszen abban a kapcsolatban már nincsen bizalom, így az már nem is kapcsolat. Tehát csuka fogta róka, róka fogta csuka helyzet, mert ha megházasodnék szerződést nem iratok és valószínű hogy a házasság mellett a lakást autót is bebukom. Ha meg nem házasodok meg akkor sosem lesz családom, pedig mint minden egészséges ember én is szeretnék családot alapítani.
Nektek erről mi a véleményetek? Ti már befürödtetek a házassággal? Nem féltek ettől?
szia!
Idősebb vagyok, mint Te, ha megfogadnál tőlem egy jótanácsot: csakis olyan lányt vegyél majd el egykor, akivel legalább egy évig együttéltél. Vannak biztos kivételek, de a legtöbb házasság azért fut zátonyra, mert sosem ismerték meg jól egymást.Csakis együttélés során derül ki, hogy az addig csupa bűbáj, csupa mosolygás tündér valójában egy pénzéhes, állandóan lehúzós liba a hétköznapokban ...stb. Illetve ha házasodsz, akkor biztosra próbálj menni. Úgy értem, hogy olyat vegyél el, aki megbízható. Legyenek céljai, és ezek között szerepeljen a család és a baba. (ne a "karrier" , meg a barátnőkkel a pletyi, meg a bulik)
"Olyat vegyél el akivel előzőleg együtt éltél...."
Na akkor itt az én példám. Férjemmel 13 éve vagyunk egy pár, és még csak másfél éve vagyunk házasok, 6 évig éltünk együtt élettársi viszonyban. És itt a csattanó (ami ugyan megosztaná a véleményt, de én nem kértem). 11 éve tartó kapcsolat, 5 évnyi együttélés után jött valaki (férjemnek) aki hát hogy is fejezzem ki szépen....(nem tudom, de biztos érted) Már elváltak volna útjaink (mert hát ha ő így döntött...) mikor egyszer csak felnyílt a szeme, és rájött hogy oltári barom volt, és hogy bizonyítson, hogy én kellek neki pár hónapon belül feleségül vett, egy éven belül lakást vettünk, két éven belül megszületett a kislányunk, és akár hiszed, akár nem azóta is a tenyerén hordoz mindkettőnket. Nem volt szerződéskötés és hasonlók, hiszen a nulláról vágtunk bele.
Ennek a mondandója annyi, hogy mi már minden oldalát megismertük egymásnak, ehhez viszont el kellett telnie 13 évnek. Van annyid, hogy kiismerd a jövendőbelidet?
HA mindig attól rettegsz h mikor fog a párod megcsalni, soha nem bízol meg benne , az előbb v utóbb tönkre vágja a (még nem is létező) kapcsolatot.
Bizalom nélkül nem működnek a kapcsolatok.
(A férjem 19 volt, mikor elvett engem...ő nem izgult ilyesmik miatt, mer bízik bennem!)
:) Szerintem ne a pasikban próbálj bizni, hanem inkább magadban, h bármilyen helyzet jön, te megoldod.
Az esküvő szép dolog, de ne keverd össze a házassággal! Az első egy szép ünnnepség, a második egy kötöttség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!