Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet a ferfi ha nem akarja a gyereket?
Birosagra mehet? A no donthet ugy hogy elveteti de ha a ferfi nem akarja akkor mit tehet?
Elvileg gyogyszer mellett lett terhes, de mar nem hiszek neki.
Meg ket eve sem vagyunk egyutt, erre bejelenti hogy terhes es megtartja es en tehetek barmit ez a gyerek egesz eletunkre osszekot majd minkett. Hozzam akar koltozzni, kovetelozik, fenyegetozik.
Szakitottam vele hatha akkor elvetetti es most varok.
A baratom testvere nogyogyasz es mikor kiderult mondtam menjunk el hozza vizsgalatokra mert gyogyszer mllett fogant. Nem akart, csak annyit mondott en soha nem vettem neki fog. tablettat (soha nem is kerte, bezzeg fodraszra meg mukormosre igen).
Nagy a gyanum nem is szedte, azt gondolta igy majd ossze koltozzunk vegre.
Nem vedekezztem (az elejen meg igen), hittem neki.
Es mar a terhesseg elott is kezdett valtozni.
Nem olvastam a kommenteket.
Sajnos nem tehetsz semmit, a gyerektartást fizetned kell. Egyébként biztos, hogy terhes? Ismerek több olyan nőt is, aki azt kamuzta, hogy terhes, hogy megtartsa a férfit. Ez a nő is úgy látszik kötődik még hozzád, ha oda akar költözni. Egy olyan nőtől sok minden kitelik, aki azt kamuzza, hogy szedi a tabikat :/
Legközelebb húzz gumit, akkor is, ha azt mondja tablettát szed! És ez nem csak erre a lányra vonatkozik.
22/L
Jogilag semmit nem tehetsz. Ha két felnőtt ember szexuális kapcsolatba bonyolódik egymással, akkor vállalják a kockázatot, hogy megfoganhat a gyerek. Ha pedig így történik, akkor mindketten kötelesek vállalni a saját felelősségüket a gyermeknevelésben. Még akkor is, ha az egyik fél nem akarja a gyereket. Mert ha nem akarta a gyereket, miért nem védekezett?
Emberileg azonban teljes mértékben megértelek. Soha, semmilyen körülmények között nem csináltam volna ezt senkivel, pláne nem olyan férfival akit szeretek. Óriási hibát követ el a párod, amivel megkeseríti az életét, a te életedet, de még a születendő gyerek életét is.
A helyedben ha tényleg megszületik a baba azt tenném, hogy fizetném normálisan a gyerektartást, a gyerekkel tartanám a kapcsolatot, a nőtől pedig olyan távolságot amekkorát csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!