Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg kérdést olvastam hogy az apuka ilyen meg olyan ha gyerek vagy gyt tartásról van szó. Hogy az anyát piszkálja a gyereket erőszakkal akarja elvenni meg hasonlók?
"csak a nők sírnak rínak mindenért"
Tudod elvált anyának lenni - főleg ha dolgozik is az ember - nem egy főnyeremény. Én baromi könnyen voltam nagyvonalú hogy nem balhéztam a gyreektartásért, mert jól kerestem, volt ingyen segítségem a gyerekekkel, de aki retteg, hogy kirúgják a rosszul fizető munkahelyéről, nincs nagymama, hanem könyörögni a szomszéd anyukának, hogy a sajátjával együtt hozza már el az oviból az ő gyerekét is, annak még egy-két ezer forint is sokat számít. Ráadásul emellett párt keresni sem lehet, míg sokszor apuka éli világát, őt nem fenyegetik a munkahelyén, hogy még egy hiányzás a gyerek betegsége miatt és kiteszik.
7 Úgy kérdező, hogy a férfi tett róla, hogy megundorodjanak tőle. A sok-sok "jó" cselekedete megtette hatását. Aztán amikor az ember kamatostul visszaadja az ilyen illetőnek, és az illető vonaglik a dühtől, akkor természetesen a nő a hibás, ugye kedves kérdező? meg mindenféle rongy stb.
Ugye neked is fáj kérdező, ha övön alul kapsz. Hát képzeld egy nőnek is fájt egykor.Evvan.
Hogy humornál is legyünk, ahogy a Reszkessetek betörőkben:
Tarts meg az apródat te .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!