Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dönt a bíróság, ha válás után egyik szülő sem akarja a gyereket?
Figyelt kérdés
Az anyuka annó akarta, de az apuka még nem. Aztán anyuka mégis terhes lett (ki tudja kitől). Majd pár év után szépen úgy gondolta ő még élni szeretne és félrelépett. Gyerektartás és segélyek reményében hozzá került a gyerek, de minden nap valahová lepasszolja, mert ő ugye pasizik. A talán apukát sosem kérdi meg mikor ér rá, ha éppen olyan kedve van közli, hogy menjen a gyerekért mert úgyis ki fogja lökdösni az ajtón.2013. júl. 25. 08:57
1/7 anonim válasza:
Ha nem is biztos, hogy az állítólagos Apa a vérszerinti Apa, akkor a Nő kapja meg a gyereket. Ha pedig Ő az Apa, akkor a körülményeket, anyagi hátteret veszik figyelembe, melyik kedvezőbb a gyerek számára.
2/7 anonim válasza:
Először is jó lenne kideriteni ki az apa. Ha esetleg mégis ő akkor gondolom azért csak akarni fogja a gyerekét. Az anyát nem minősítem de aki alkalmasabb a gyermek nevelésére az fogja megkapni.
3/7 anonim válasza:
Ismerek ugyanilyen családot... Az apai nagymama neveli a kislányt, pedig 99% hogy nem is a pasié a gyerek. (nem volt dns vizsgálat, de a gyerek tiszta igazi apja, a vér szerinti nővérével pedig mint két iker) Csak éppen nem kell senkinek, sem a szülőknek akik 1 évig nevelték közösen, sem a vérszerinti apának, aki még el is költözött másik faluba a feleségével.
Érdekes helyzetek vannak sajnos. Nem tudom hová lett a tudatos gyerekvállalás.
4/7 anonim válasza:
Nagyszülők, rokonok, ha befogadják, vagy intézet.
5/7 anonim válasza:
Ha egyik sem akarja, akkor nevelő otthon.....
6/7 anonim válasza:
Szegèny gyerekek :-( Szerintem akàr hovà is kerülnek majd, nem lessz heppy èletük,mivel hogy,senkinek nem kellenek!MÉG AZ ÈDESANYUKÀJUKNAK SEM! :-( Milyen vilàg ez, ò édes Istenem!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én a talán apukának a húga vagyok, akihez a bátyám költözött, miután mindent (lakás, berendezés, stb) otthagyott az "anyukának". A gyerek úgy beszél az anyjáról mintha valami istenség lenne, fogalma sincs, hogy fordítva mi a helyzet. Mikor itt van nálunk, már pár óra múlva hiányzik az anyja, felhívja, meg sms-eket küld neki.
2013. júl. 25. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!