Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt megtehetem, hogy az apa megkérdezése nélkül elköltözök a kislányommal egy távolabbi városba?
jön itt a sok vàlasz hogy ne legyél gerinctelen,az apànak joga van blablabla.
de azt nem vette mindenki észre hogy :az apa költözni,tehàtlépni akar.$akkor a hölgy miért ne mehetne utjàra.a tàvolsàgrol annyit,hogy nehogymàr mert az apuci péànzt muszàly kiadni jegyre,akkor te màr csak 20 km-es tàvolsàgban lakhatsz.
butasàg
keress fel egy ügyvédet.ha a pàrod nem akar veled élni,onnét a te döntésed hogy hovà költözöl.
én külföldre költöztem egy 5 honapos babàval,és csak egy fél év mulva kezdtem el a papirokat intézni a vàlàssal kapcsolatban
senki nem büntetett meg.söt.
ha én nem iszok,nem drogozik,eltudom làtni a gyermekem,és az apa nem akar velem élni,hàt odamegyek ahovà akarok.
Kedves utolsó válaszoló!
Ne haragudj, de nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményem arról, ha új életet kezd ebben a helyzetben.
Neked szerencséd volt, hogy a párod nem jelentett fel, és valószínűleg a kérdezőnek a párja sem tenne ilyet, ha le akar lépni.
Ettől még a törvény, az törvény, és bizony érheti kellemetlen meglepetés. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!