Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem a vagyonmegosztás során kérheti a lakásfelújítás költségeinek a felét, ha albérletben laktunk?
Mi akartuk a felújítást és átalakítást, a tulaj előre megmondta, hogy ő erre nem tud pénzt áldozni, ha akarunk valamit, akkor csináljuk, de a mi költségünkön.
Az ex azzal indokolja a kérését, hogy én maradok a lakásban a gyerekekkel, neki kell költöznie. Az már más kérdés, hogy én is keresek olcsóbbat, tehát lehet, hogy már csak 1-2 hónapig maradunk.
Mégis mennyit költöttetek albérlet felújításra, hogy ez téma?
Te maradsz a lakásban? Hogy jön ez ide? A vagyonmegosztásban a saját vagyonról kell dönteni, az albérlet nem a tiétek..... Nem vagyok ügyvéd, cáfoljatok meg ha nem így van, de józan paraszti ésszel ezt a pénzt ígyis úgyis buktátok mind a ketten, ha nem laktátok le a felújítás árát.
Az albérlet az semmiképpen nem tartozik a vagyonközösségbe, amit kétfelé osztanak.
Felejtős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!