Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? 5 éve elváltam.
Figyelt kérdés
Vagyonmegosztás nem történt.A szoc polt megvártuk,amíg lejár.Készült egy adás-vételi szerződés,hogy a volt férjem kifizet.Kiderült,nem tudja átvállalni a hitelt.Nem talál adóstársat helyettem.Sem az eladásba,sem abba nem egyezik bele,h én kifizessem.1 millió Ft-ot adott a közös hitelből a testvérének,a tudtom nélkül. 500 ezer Ft elvileg abból az enyém.A törlesztés felét én fizetem.Csak az időt húzza.Ő lakik a közös 70nm-es házba,én meg a gyerekek egy 39 nm-es lukban.2014. jún. 30. 13:02
1/8 anonim válasza:
Ne várj, hanem kérd perben a vagyonmegosztást is. Ezen belül kérheted a közös tulajodn megszüntetését, ha nem egyezik bele az eladásba, akkor elárverezik. Minél tovább vársz, annál jobban ráfizetsz
2/8 anonim válasza:
Ne várj.
Miért nem volt vagyonmegosztás? Valahogy csak rögzítésre került, hogy ki mire jogosult.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen az ingó dolgokat rögzítették.Azért nem volt vagyonmegosztás, mert tavaly augusztusban járt le a szoc. pol.Azt már töröltettem. Azóta nem történik semmi. Egy peren kívűli megállapodás is született,h ha a szoc.pol. lejár,akkor eladásra kerül az ingatlan.Ezt sem tartja be a volt férjem.
2014. jún. 30. 13:29
4/8 anonim válasza:
Kérd a közös vagyon megszüntetését. El fogják árverezni a házat, ha akarja, ha nem. Kevesebbet fogsz belőle vszeg kapni, de jobb mint a jelenlegi semmi.
5/8 anonim válasza:
addig is kérj tőle lakáshasználati díjat a közös lakás felére (vagy arra százalékára ami a neveden van )
hidd el hamar el akarja adni majd a közös lakást !
am meg ne várj tess kérni a vagyon megosztást !
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ezt az ügyvédi közös házassági vagyont megszüntető szerződést vigyem a bíróságra?Az egyik szobát kiadtam,egy ismerősünknek,aki fedezi a törlesztés rám eső részét,csak annyi a bibi,hogy 4 ezer Ft-tal kevesebbet,amit én pótolok ki.A volt férjem nem engedi, hogy felmondjak neki.
2014. jún. 30. 16:02
7/8 anonim válasza:
Szerintem keress egy ügyvédet, vagy valami jogi tanácsadó irodát.
A volt férjed ki a f___om, hogy megtiltson neked bármit???
8/8 anonim válasza:
Keress ügyvédet, és indítsátok el a vagyon megosztást. Ugyanitt hagyjatok ügyvédi fizetési meghagyást a közös tulajdon rád eső részének használatáért. (az ha nem fizet automatikusan perré alakul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!