Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam, de hiányzik, ennyire ütődött vagyok?
Hat év után elváltam, mert a férjemnek fontosabb lett az alkohol, mint én. Ennek ellenére nagyon szerettük egymást, sőt, még most is szeretjük. Most van egy barátom, akibe szerelmes vagyok, de nem igazán foglalkozik velem. Az elején nem zavart a dolog, mert nem éreztem tisztességesnek, hogy bármit is elvárjak valakitől, ha én még a volt férjemet szeretem. Ma már látom a különbséget. Most is fontos számomra a volt férjem, de nem tudnék vele lefeküdni, mert a barátomba vagyok szerelmes, de mindkettőjüknek nézek karácsonyi ajándékot. Ahányszor látok valamit, eszembe jut, hogy biztos örülne neki...
Normális vagyok? Mással is volt már ilyen?
(Gyerekünk nem volt)
28/L
" Mással is volt már ilyen? "
-volt bizony,az én anyám is pont így volt,szegény,
Továbbra is iszik. Sajnos mindent megpróbáltam, de nem hagyta abba. Őszintén az agyammal tudom, hogy jó döntés volt, de azért hiányzik.
Most pedig szerelmes vagyok egy olyan emberbe, akinél mindent elszúrtam azzal, hogy az elején távol tartottam magamtól.
Egy dolog a szeretet, szerelem, és más dolog, hogy működik-e vagy van-e egyáltalán a felek közt kapcsolat. Teljesen normális a helyzet, mint írtam, én ezt egy nagyobb létszámú legénysereggel élem.:)
Olyat is lehet szeretni, aki mást szeret, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!