Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltam, de hiányzik, ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltam, de hiányzik, ennyire ütődött vagyok?

Figyelt kérdés

Hat év után elváltam, mert a férjemnek fontosabb lett az alkohol, mint én. Ennek ellenére nagyon szerettük egymást, sőt, még most is szeretjük. Most van egy barátom, akibe szerelmes vagyok, de nem igazán foglalkozik velem. Az elején nem zavart a dolog, mert nem éreztem tisztességesnek, hogy bármit is elvárjak valakitől, ha én még a volt férjemet szeretem. Ma már látom a különbséget. Most is fontos számomra a volt férjem, de nem tudnék vele lefeküdni, mert a barátomba vagyok szerelmes, de mindkettőjüknek nézek karácsonyi ajándékot. Ahányszor látok valamit, eszembe jut, hogy biztos örülne neki...

Normális vagyok? Mással is volt már ilyen?

(Gyerekünk nem volt)

28/L

2013. dec. 22. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

" Mással is volt már ilyen? "

-volt bizony,az én anyám is pont így volt,szegény,

2013. dec. 22. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Másfél éves korom óta akibe csak beleszerettem, mind szeretem. A létszám így idővel csak nő. Nekem a szexuális vágy sem múlik el az iránt, aki iránt már volt valaha.
2013. dec. 22. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem adjatok még egy esélyt magatoknak..
2013. dec. 22. 09:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Továbbra is iszik. Sajnos mindent megpróbáltam, de nem hagyta abba. Őszintén az agyammal tudom, hogy jó döntés volt, de azért hiányzik.

Most pedig szerelmes vagyok egy olyan emberbe, akinél mindent elszúrtam azzal, hogy az elején távol tartottam magamtól.

2013. dec. 22. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy dolog a szeretet, szerelem, és más dolog, hogy működik-e vagy van-e egyáltalán a felek közt kapcsolat. Teljesen normális a helyzet, mint írtam, én ezt egy nagyobb létszámú legénysereggel élem.:)

Olyat is lehet szeretni, aki mást szeret, stb.

2013. dec. 22. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális, amit érzel, hiszen a szerelem nem múlik el egyről a kettőre, akkor sem, ha meg kell hozni egy ilyen döntést. Van, amikor az agyadra kell hallgatni, és szerelem ide vagy oda, véget kell vetni egy kapcsolatnak a jövőd érdekében. Ez pontosan ilyen helyzet. Hidd el, az idő segít.
2013. dec. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!