Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vagyonmegosztás bíróságilag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagyonmegosztás bíróságilag, mert másképp nem ment. Tudnátok segíteni nekem, hogy mire számíthatok majd?

Figyelt kérdés
Túl vagyunk a vagyonleltáron. Sok tételt leértékelt a bíróságon az exem, ami nála van. Én inkább az ingóságok ellenértékére tartanék igényt, maradjon csak minden nála. Tudom, rongálva adna bármit is. Viszont van olyan közösen szerzett tárgy,amire egyikünk sem tart igényt, ettől eltekintve használja. Ezekkel mi lesz? Kölcsönkért tárgy is akad, aminek létét tagadja, de nekem azt rendeznem kell anyagilag majd. Olyan tanácstalan vagyok, mert nem tudom mi lesz ennek a vége. Hasonló cipőkben járók tapasztalatait szeretném olvasni, hogy ne érjem minden váratlanul. Köszönöm.
2014. júl. 1. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem az ügyvédeddel, vagy inygenes bírói tanácsadáson kéne érdeklődni, mert ezek nem túl sok infók .
2014. júl. 1. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Ha tagadja a kölcsön adott tárgyak létét, akkor hozd el azokat. Utána úgysem pattoghat miatta, hiszen nem voltak nála...
2014. júl. 1. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nincsen megegyezés a vagyontárgyakban, akkor egyszerüen peres út lesz belöle. Ez külön rész lesz, nem a váláshoz tartozik(ettöl elválasztanak). Minden peres tárgy többszáz ezer forint lesz a költsége. ìgy mindenképpen az lenne a legegyszerübb, hogy mindenben megegyezzetek, mert ugye gondolom nincsen értelme egy 20.000Ft-s dolog miatt 100.000Ft-t kiadni, csak mert mindegyikötök akarja.

Nekem a volt férjem is mindent akart, én engedtem, csak menjen. Ö volt az áldott jó ember mindig, aztán a válásnál kibújt belöle...

2014. júl. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!