Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tettem a babát az apja vezetéknevére és nem mentem hozzá feleségül. Valóban ezért hagyhatott el minket?
Sziasztok!
Elejétől leírom:
Született egy kisbabánk kislány, aki most 2 éves. Az első házasságomból született fiammal nem jött ki a lányom apja, de ez igazából a kicsi megfoggantatása után körvonalazódott.
Mivel még megoldható volt, így nem tettem a babát az apja vezetéknevére és sajnos nem mentem hozzá az apjához.
Most, hogy 2 éves a kicsi az apja állítólag ezért a két dologért éli külön a világát boldogságban egy nővel.
Ti mit tennétek???
"Ha házas vagy, akkor a gyerek automatikusan a férj nevét kapja, ha ő az apa, ha nem."
EZ nem igaz, csak elterjedt gyakorlat. Elvileg az anya vezetéknevét is viselheti a gyerek. Első gyermeknél kell a szülőknek eldönti. Utána már a többinek is ugyanazt a nevet kell kapnia. Ez itthon a megszokás szerint az apa neve, de van lehetőség választani.
Ami azt illeti mind a két döntésed erős távolságtartást fejezett ki felé....
Lehet, a fiaddal előbb-utóbb rendeződött volna a dolog, de ha te is ilyen bizalmatlansággal kezelted, hát az tényleg lehet sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!