Hogy hagyhatott ki így az agyam vezetés közben, vagy mi történhetett szerintetek?
Este volt és elrontottam a körforgalomban a kijáratot. Lehúzódtam egy buszmegállóban, hogy megfordulok. A bal tükörben látom, hogy jönnek ketten egymástól nagyobb távolságra. El akartam engedni őket.
Elment az első és teljesen sötét lett körülöttem. A biztonság kedvéért belenéztem még egyszer a tükrökbe de nem láttam semmit. (Korom sötét volt körülöttem és a tükrökben, így az agyam elfelejtette, a 2. autót).
Ezután elkezdtem visszafordulni és ott termett a 2. kocsi!
Szerencsére elkerültük a balesetet, de azóta kiráz a hideg, hogy mi volt itt.
Holt térben nem lehetett, mert a lámpáját akkor is látnom kellett volna, nem? Lehet, hogy valamiért elaludt neki?
Ez nem is olyan egyedi hiba mint gondolnád. Jön két autó, az elsőt elengedjük,a másik elé kihajtunk.Pedig tudjuk, hogy két autó jön.Az agyműködésével van kapcsolatban.Annyira az első kocsi elhaladására koncentrálunk, hogy a másik autó valahogy kiesik a "fejünkből".
Szerintem nagyon sokan jártunk már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!