Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is abnormális?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 21:44
3/10 anonim válasza:
te biztosan az vagy!szóval,veheted annak.
4/10 A kérdező kommentje:
Sorry lemaradt az egész.Párom 12 év és két gyerek után lelépett,mert nincs tulajdonjoga az ingatlanunkban.(ezt eggyüttélésünk alatt vásároltam,a megismerkedésünk elötti vagyonomból).További kérése(követelése),hogy zárjam ki az örökségből,előző házasságból született gyermekeimet.Szeretem,de inkább akkor maradjon ott ahol van.Néha azért elbízonytalanodom,hogy talán bennem van a hiba?
2014. júl. 18. 21:49
5/10 anonim válasza:
Tartom az igenlő véleményem.
Egy ilyen aprónak mondható dolog miatt otthagyni 12 év együttélést és 2 gyereket, nem valami normális dolog.
6/10 anonim válasza:
Szerencsére az örökségből kizárási okokat a Ptk. határozza meg, nem személyek.:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Nekem mindeggyik gyermekem egyformán kedves,meg sem fordult ilyesmi a fejembe.Valószínű,hogy már egy idő óta nem a kapcsolat volt számára fontos,hanem az anyagiak.
2014. júl. 18. 22:38
8/10 anonim válasza:
Kizárni ha akarnád se tudnád, hacsak nem csinál valamit ami miatt érdemtelen lenne, de ehhez elég komoly indok kell, pl. megpróbáljon kinyírni téged és hasonlók.
9/10 anonim válasza:
Ha valakinek gyermeke van, az örököl. Akkor is ha az illető újraházasodik, vagy bármi történik. Ez a normális, érthetetlen, hogy hogy kérhet ilyet a párod. A másik részt azonban megértem, mert így hogy te egyedül vettél ingatlant és abba költöztetek be, neki nincs semmilye. Akkor el kellett volna adnod amikor komolyra fordult köztetek és venni egy közösen fele-fele arányban. Max neked maradt volna egy kis készpénzed. Mondjuk ezt még most sem késő megtenni. Nem lehet olyat kérni valakitől hogy létbizonytalanságban élje az életét...
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a párod nem is szeret téged igazából.... :)
A 2 közös gyerekkel mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!