Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?
Figyelt kérdés
17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )
El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.
2014. márc. 13. 11:21
1/28 anonim válasza:
Ha el van huzva a fuggony, akkor semmi nem latszott, nem?
En se orulok, ha valaki bejon mikozben zuhanyozok, de azert a 'hanyingerem van tole' egy kicsit durva megfogalmazas.
2/28 anonim válasza:
Ha elvan húzva a függöny és nem azért megy be, hogy csorgassa a nyálát a húga alakjára, hanem ahogy írtad pisilni és erre csak ott van lehetősége, tehát nincs másik WC a lakásban, akkor az nem abnormális.
3/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan gáz. Gondolom így nőttek fel, nem úgy nevelték őket, hogy ez annyira ciki lenne.
Főleg, hogy nem is látják egymást, mert függöny van.
4/28 anonim válasza:
A párom 22 éves, a húga 19, ketten élnek együtt. Ha egyik vagy másik fürdik, akkor be szoktak menni egymáshoz vécére, és még zuhanyfüggöny sincs. Illetve, szoktak meztelenül mászkálni a lakásban, ha esetleg úgy alakul. Így szokták meg, nincs ezzel probléma szerintem.
5/28 anonim válasza:
Képzeld csak el egy strandon őket, ahol egymás mellett napoznak, csak egy fürdőruha van kettejük meztelen teste között! Vagy mikor egymás mellett ülnek a kanapén és tévéznek! Csak a ruhájuk és fél méter van a meztelen bőrfelületek között... Tiszta Szodoma, én megértelek.
6/28 anonim válasza:
Negyedik vagyok. Még annyi, hogy nekem ez furcsa, én nem így lettem nevelve, hosszúnadrág ( cicanadrág, vagy pizsama ), és póló nélkül ki sem megyek a szobámból, nem mutatkozom a családom előtt így, anyukám előtt is maximum fehérneműben. Én így lettem nevelve, ők meg úgy, nem vagyok az anyja, hogy rászóljak. :)
7/28 anonim válasza:
4-6 válaszoló nagyon jól írod. Ez pusztán nevelés kérdése.
8/28 A kérdező kommentje:
A strand azért egészen más. Nem hiszem el, hogy egy 20 éves fiú nem tudja visszatartani, vagy a lányka nem tud gyorsan megfürdeni, és utána pisil a testvére.
2014. márc. 13. 11:30
9/28 anonim válasza:
Ha nem kukkolnak át a függönyön, akkor nincs benne semmi kivetnivaló.
10/28 anonim válasza:
Te teljesen beteg vagy.
Semmi abnormális nincs benne, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!