Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nem abnormális ez...

Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?

Figyelt kérdés

17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )

El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.

2014. márc. 13. 11:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

Ha el van huzva a fuggony, akkor semmi nem latszott, nem?

En se orulok, ha valaki bejon mikozben zuhanyozok, de azert a 'hanyingerem van tole' egy kicsit durva megfogalmazas.

2014. márc. 13. 11:24
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Ha elvan húzva a függöny és nem azért megy be, hogy csorgassa a nyálát a húga alakjára, hanem ahogy írtad pisilni és erre csak ott van lehetősége, tehát nincs másik WC a lakásban, akkor az nem abnormális.
2014. márc. 13. 11:24
 3/28 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez nem olyan gáz. Gondolom így nőttek fel, nem úgy nevelték őket, hogy ez annyira ciki lenne.

Főleg, hogy nem is látják egymást, mert függöny van.

2014. márc. 13. 11:25
 4/28 anonim ***** válasza:
69%
A párom 22 éves, a húga 19, ketten élnek együtt. Ha egyik vagy másik fürdik, akkor be szoktak menni egymáshoz vécére, és még zuhanyfüggöny sincs. Illetve, szoktak meztelenül mászkálni a lakásban, ha esetleg úgy alakul. Így szokták meg, nincs ezzel probléma szerintem.
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Képzeld csak el egy strandon őket, ahol egymás mellett napoznak, csak egy fürdőruha van kettejük meztelen teste között! Vagy mikor egymás mellett ülnek a kanapén és tévéznek! Csak a ruhájuk és fél méter van a meztelen bőrfelületek között... Tiszta Szodoma, én megértelek.
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
Negyedik vagyok. Még annyi, hogy nekem ez furcsa, én nem így lettem nevelve, hosszúnadrág ( cicanadrág, vagy pizsama ), és póló nélkül ki sem megyek a szobámból, nem mutatkozom a családom előtt így, anyukám előtt is maximum fehérneműben. Én így lettem nevelve, ők meg úgy, nem vagyok az anyja, hogy rászóljak. :)
2014. márc. 13. 11:27
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
4-6 válaszoló nagyon jól írod. Ez pusztán nevelés kérdése.
2014. márc. 13. 11:29
 8/28 A kérdező kommentje:
A strand azért egészen más. Nem hiszem el, hogy egy 20 éves fiú nem tudja visszatartani, vagy a lányka nem tud gyorsan megfürdeni, és utána pisil a testvére.
2014. márc. 13. 11:30
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem kukkolnak át a függönyön, akkor nincs benne semmi kivetnivaló.
2014. márc. 13. 11:32
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Te teljesen beteg vagy.

Semmi abnormális nincs benne, sőt.

2014. márc. 13. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!