Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nem abnormális ez...

Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?

Figyelt kérdés

17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )

El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.

2014. márc. 13. 11:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is egyben van a fürdő a wc-vel, és van zuhanyfüggöny is. Én előszeretettel fekszem be egy kád forró vízbe egy jó könyvvel, és 1 - 1,5 órát képes vagyok ott olvasni. Ezért, ha van otthon valaki (anya vagy öcsém, aki 20 éves), elhúzom a zuhanyfüggönyt, a fürdőajtót meg nyitva hagyom. Nekem sem jelent problémát, ha bejönnek folyóügyeiket intétzni, és nekik sem.
2014. márc. 13. 23:38
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Hát azért nagyon naívnak se kell lenni...

Én ismerek olyat, aki a saját unokatestvérével vesztette el a szüzességét... Sose lehet tudni, mi jár egy férfi fejében. A nők másként gondolkoznak.

2014. márc. 14. 01:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó

Persze én ismerek olyat is, amikor össze is házasodtak, de nem is volt köztük "testvéri" kapcsolata...

Nem kell naívnak lenni sem... De prűdnek sem...egy normális testveri kapcsolatban meg sem fordul a felek fejében szexualis töltettel a másik..

2014. márc. 14. 06:13
 24/28 anonim ***** válasza:
97%

"Hát azért nagyon naívnak se kell lenni...

Én ismerek olyat, aki a saját unokatestvérével

vesztette el a szüzességét... Sose lehet tudni,

mi jár egy férfi fejében. A nők másként

gondolkoznak."

Ó, te feminista barom...

A férfiak másképp gondolkoznak ugye, mert a szexhez csak egy ember kell, nem? Mert a fiú a lány unokatestvérével vesztette el, de akkor ezekszerint vagy nemi erõszak volt, vagy visszafelé a lánynak nem volt unokatestvére a fiú ugye...

Begyöpösödött gyökér...

2014. márc. 14. 07:19
 25/28 anonim ***** válasza:
22%
Nem leszek népszerű, de én elég kulturálatlan dolognak tartom.. Vannak kivételes(sürgős) esetek, de nem értem miért nem lehet megvárni egymást.. Mi öten éltünk egy házban(szüleim + két testvérem), de soha nem mentünk be a fürdőszobába amíg valaki zuhanyzott vagy a dolgát végezte. Ha valaki nagyon be akart menni akkor kopogott az ajtón és megkérte a másikat, hogy legyen szíves sietni, de soha nem mászkáltunk be.. Az mindennapok során is sokszor előfordul hogy vissza kell tartani.. Lehet, hogy kényelmesebb rögtön berontani amikor eszedbe jut, de szerintem nem olyan nagy dolog megvárni a másikat.
2014. márc. 20. 02:22
 26/28 anonim válasza:
Most komolyan, nem mindegy az neked? Össze is hànyhatod magad szerintem, nem hiszem hogy kikèrnèk a vèlemènyed.
2014. ápr. 1. 21:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás!

"Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van."

Túlzás ebben a formában. Pszichésen lehet taszító a dolog. Objektíve, meg egészségügyileg ebben nincs semmi.

2014. ápr. 2. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Na, amúgy ezért jobb az, ha a WC és a fürdő nincs egy helyiségben...
2014. ápr. 2. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.