Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?
17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )
El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.
Hát azért nagyon naívnak se kell lenni...
Én ismerek olyat, aki a saját unokatestvérével vesztette el a szüzességét... Sose lehet tudni, mi jár egy férfi fejében. A nők másként gondolkoznak.
Utolsó
Persze én ismerek olyat is, amikor össze is házasodtak, de nem is volt köztük "testvéri" kapcsolata...
Nem kell naívnak lenni sem... De prűdnek sem...egy normális testveri kapcsolatban meg sem fordul a felek fejében szexualis töltettel a másik..
"Hát azért nagyon naívnak se kell lenni...
Én ismerek olyat, aki a saját unokatestvérével
vesztette el a szüzességét... Sose lehet tudni,
mi jár egy férfi fejében. A nők másként
gondolkoznak."
Ó, te feminista barom...
A férfiak másképp gondolkoznak ugye, mert a szexhez csak egy ember kell, nem? Mert a fiú a lány unokatestvérével vesztette el, de akkor ezekszerint vagy nemi erõszak volt, vagy visszafelé a lánynak nem volt unokatestvére a fiú ugye...
Begyöpösödött gyökér...
Ahány ház, annyi szokás!
"Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van."
Túlzás ebben a formában. Pszichésen lehet taszító a dolog. Objektíve, meg egészségügyileg ebben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!