Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?
17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )
El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.
És az miért is lenne baj, ha látnák egymást pucéran?
Ennyire prűd és álszent vagy?
Na ne röhögtess...
hát azért ez elég erős vélemény kérdező..
én nem vagyok szégyellős a tesómmal szemben
27 vagyok, ő 24 éves..
ha úgy van simán levetkőzök előtte, tudom, hogy nem néz rám furán, én sem rám..
én nem szégyellem a testem, jó, szándékosan nem mutogatom vagy ilyesmi, de nem esem kétségbe ha valaki meglát.
bár ez biztosan annak köszönhető, hogy koedukált fürdős, wc-s koliban voltam 1 évet (soha nem látott meg senki:D) tehát rákészültem hogy mégis előfordulhat..
Ennek ellenére a tesóm szerintem 6 éves koromban látott utoljára meZtelenül..
de könyörgöm, ha otthon vagyok a szobámban akkor sem választ el minket 2m, és igen, meztelenül alszom:D
szerintem borzasztóan prűd vagy, hiszen nem is látja...
vagy egy bolti öltözőben átöltözni is szégyenteljes?...jah ott a bugyi marad
Az a baj, hogy már elfelejtettem a címét, de tudtam volna ajánlani neked egy francia filmet amiben az egyik jelenetben a fürdőszobában anya ül a kádban, fater egyszál brében borotválkozik a csapnál eközben a 15 év körüli fiúgyerek anyaszült meztelen ül a wc-n és a társalgásba becsatlakozik a 12-13 éves leányzó nyakig felöltözve, mert éppen indul az iskolába és vmi kell neki a fürdőből. Függöny, paraván etc. sehol.
Kinek mi a megszokott, én nem szaladgászok meztelenül a lakásban, meg nem intézem kis és nagydolgaimat nyitott ajtónál, de másoknak más az ingerküszöbe.
Itt az egyetlen abnormális, az Te vagy.
Van neked testvéred egyáltalán, hogy ennyire prűd vagy?
Számomra egyébként ez a hányingerkeltő, hogy valaki képes így gondolkodni...
Egyébként mit csináljon a pisilnie kell, kössön rá csomót? :D
El van húzva a függöny. Akkor mi a baj?
Egy kicsit beteges a gondolkodásod. Akkor szerinted a fürdő közelébe se menjen a fiútestvér ilyenkor, nehogy csak egy ajtó legyen közöttük?
TESTVÉREK!!! Könyörgöm, ebben semmi vérlázító nincs. Öcsém(20) is szívbaj nélkül bejön ha kell neki valami a fürdőből és én mondjuk pont fürdök. Semmi baj sincs ezzel.
Az lenne a normális ha üvöltöznék vele?! Szerintem nem. Különben is nem nőként néz rám hanem a testvéreként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!