Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nem abnormális ez...

Szerintetek nem abnormális ez 17-20 éves fiú-lány testvérek közt?

Figyelt kérdés

17 éves lány fürdik, és közben a majdnem 20 éves testvére bemegy pisilni.( a wc egyben van a fürdővel )

El van húzva a zuhanyfüggöny, de szerintem ez így se normális. Hányingerem van a gondolattól, hogy egy lánynak a mesztelen teste, és a fiú testvére közt kb. 2méter, és egy vékony zuhanyfüggöny van.

2014. márc. 13. 11:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Na erre mondják, hogy rossz az, aki rosszra gondol :)
2014. márc. 13. 11:37
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen normális, hisz a testvére basszus. Én is lazán mászkálok tesóm előtt egy szál bugyiba, vagy ha netán fürdök és bejön az se zavar. Az a beteg aki e mögé valamit is odaképzel, vagy nem tartja normálisnak. Az már inkább zavarna, ha én fürdök neki meg nagy dolga van és bebüdösít nekem a fürdőbe, de az se gáz max az orra alá fing(o)k. :D szóval nálunk azért van testvéri szeretet még így 30 körül is :D
2014. márc. 13. 11:39
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is nevelés kérdése.ennyi idősen zavart volna,mert akkoriban baromi szégyenlös voltam.Már saját családom van,itthon a meztelenkedés is teljesen normális,nem szégyenlösködöm,pedig gyerekem is van,és öket se fogom arra nevelni hogy zavarja ez őket.
2014. márc. 13. 11:47
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

És az miért is lenne baj, ha látnák egymást pucéran?

Ennyire prűd és álszent vagy?

Na ne röhögtess...

2014. márc. 13. 11:47
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

hát azért ez elég erős vélemény kérdező..

én nem vagyok szégyellős a tesómmal szemben

27 vagyok, ő 24 éves..

ha úgy van simán levetkőzök előtte, tudom, hogy nem néz rám furán, én sem rám..

én nem szégyellem a testem, jó, szándékosan nem mutogatom vagy ilyesmi, de nem esem kétségbe ha valaki meglát.

bár ez biztosan annak köszönhető, hogy koedukált fürdős, wc-s koliban voltam 1 évet (soha nem látott meg senki:D) tehát rákészültem hogy mégis előfordulhat..

Ennek ellenére a tesóm szerintem 6 éves koromban látott utoljára meZtelenül..

de könyörgöm, ha otthon vagyok a szobámban akkor sem választ el minket 2m, és igen, meztelenül alszom:D

szerintem borzasztóan prűd vagy, hiszen nem is látja...

vagy egy bolti öltözőben átöltözni is szégyenteljes?...jah ott a bugyi marad

2014. márc. 13. 11:51
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy már elfelejtettem a címét, de tudtam volna ajánlani neked egy francia filmet amiben az egyik jelenetben a fürdőszobában anya ül a kádban, fater egyszál brében borotválkozik a csapnál eközben a 15 év körüli fiúgyerek anyaszült meztelen ül a wc-n és a társalgásba becsatlakozik a 12-13 éves leányzó nyakig felöltözve, mert éppen indul az iskolába és vmi kell neki a fürdőből. Függöny, paraván etc. sehol.

Kinek mi a megszokott, én nem szaladgászok meztelenül a lakásban, meg nem intézem kis és nagydolgaimat nyitott ajtónál, de másoknak más az ingerküszöbe.

2014. márc. 13. 12:03
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

Itt az egyetlen abnormális, az Te vagy.

Van neked testvéred egyáltalán, hogy ennyire prűd vagy?

Számomra egyébként ez a hányingerkeltő, hogy valaki képes így gondolkodni...

Egyébként mit csináljon a pisilnie kell, kössön rá csomót? :D

2014. márc. 13. 15:19
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Normalis. Ez nalunk sem okoz ekkora gondot.
2014. márc. 13. 15:27
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

El van húzva a függöny. Akkor mi a baj?

Egy kicsit beteges a gondolkodásod. Akkor szerinted a fürdő közelébe se menjen a fiútestvér ilyenkor, nehogy csak egy ajtó legyen közöttük?

2014. márc. 13. 17:12
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

TESTVÉREK!!! Könyörgöm, ebben semmi vérlázító nincs. Öcsém(20) is szívbaj nélkül bejön ha kell neki valami a fürdőből és én mondjuk pont fürdök. Semmi baj sincs ezzel.

Az lenne a normális ha üvöltöznék vele?! Szerintem nem. Különben is nem nőként néz rám hanem a testvéreként.

2014. márc. 13. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!