Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hajtsam be a gyerektartást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hajtsam be a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Az élettársammal szétmentünk,ő Angliába ment dolgozni. A gyerektartást nem fizeti. Nem tudom az angliai címét,se a munkahelyét. Hogy tudnám behajtani a gyerektartást?

2014. júl. 13. 02:38
 1/9 Sajtból van a hold : ***** válasza:
Bírósagon fel kell jelenteni, de ha jól tudom kb. 40 ezer forintba fog kerülni.
2014. júl. 13. 03:09
 2/9 A kérdező kommentje:
És a bíróság ki tudja deríteni hogy hol él és dolgozik külföldön?
2014. júl. 13. 03:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. TE sehogy nem tudod behajtani.

BehajTTAtni - talán, de csak bírósági úton.

.

2. A bíróság tudja őt köröztetni Angliában.

2014. júl. 13. 05:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A bíróság be tudja hajtatni Angliában is, igen, mindenképpen fordulj bírósághoz. A gyerekedért teszed, nem magadért.
2014. júl. 13. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha angliában bejelentett munkahelye van akkor megfogják találni.
2014. júl. 13. 08:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Közben beszéltem ügyvéddel és szerinte nekem kell bizonyítanom,hogy melyik országban,melyik cégnél dolgozik,mert különben semmit se tesz a bíróság. Nekem pedig nincs bizonyítékom,mert nem tudom. Azt mondta az ügyvéd hogy az nem elég hogy hallottam egy ismerőstől,mert erre nem alapozhat mindent a bíróság. Szóval bizonyíték kell,de azt hogy szerezzek?
2014. júl. 15. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi azt honnan tudjuk?

Fbról pl, ha megosztós tpius, és kiírja egy élményét, mentsd le, print screen-nel, vagy néha kiírja azt is, honnan írták a posztot. Ehhez ismerősének kell lenned valamilyen taktikával..ha nincs neki, akor így hirtelen passz

2014. júl. 15. 22:03
 8/9 advanced válasza:
ahhoz hogy gyermektartásdíjat követelj először el kell indítanod egy gyermekelhelyezési pert. ha az apa nem ellenkezik hogy az anyánál legyen elhelyezve a gyermek akkor nem tart sokáig az egész. ezután jön a gyermektartás megállapítása. és egy bizonyos ideig visszamenőleg is tudja kérni az édesanya a ki nem fizetett hónapokra . és nem biztos hogy 40 ezer forint. tud az illető perköltségmentességet kérni.
2014. júl. 27. 23:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyunk rég. A gondom az hogy apuka nem fizeti a megítélt összeget. Én pedig nem tudom hol lakik és dolgozik. Az ügyvéd szerint nekem kell bizonyítani hogy külföldön hol dolgozik és hol lakik,ha én indítok pert. De hogy deríthetném ki?
2014. júl. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!