Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás az, ha egy férj hónapokon keresztül chatel és telefonálgat egy távol élő ismerősével, amiben udvarolgat, flörtölget és szexről is szó esik, hogy mi lenne ha?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 01:18
31/39 anonim válasza:
"Megcsalás az, ha egy férj hónapokon keresztül chatel"
Megcsalás az, ha a legtöbb nő egész életében flörtöl??
...és nem csupán telefonon, hanem élőben!!
32/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, azt viszont egyáltalán nem értem miért kell így egymásnak esni, ez csak egy kérdés és a véleményetekre voltam kiváncsi. Nagyon nehéz helyzet ez az életemben, ezért próbáltam tanácsot kérni. 2 héttel ezelőttig én is abba a táborba tartoztam, akik azt vallották, hogy a miénk tényleg örök szerelem,amiért teszünk is és soha, de soha nem bántanánk vagy csalnánk meg a másikat. Megingathatatlanul biztos voltam a kettőnk egységében és lám, mégis megtörtént. Talán azért is volt olyan nagy a pofára esés, mert sosem hittem volna... Szóval nektek, akik meg vagytok győződve az örök hűségről azt mondom járjatok nyitott szemmel! És nem mondom, hogy ez nem létezik vagy ilyen nincs, sajnos nekem nem volt hozzá szerencsém, de ne járjatok így, mint én, mert magasról sokkal nagyobbat lehet esni, ez sajnos saját tapasztalat. :(
2014. júl. 16. 22:47
33/39 A kérdező kommentje:
Ami pedig a történethez kapcsolódik, válasz a kérdéseitekre: apróbb nézeteltérések voltak, mint minden kapcsolatban, de semmi olyan, ami nagy probléma volna, vagy ezt kellett volna eredményeznie. A hölgy szintén családos, több gyermekes anyuka, korábbi családi barát női tagja, akit én is jól ismerek és korábban jó viszonyban voltunk.
2014. júl. 16. 22:52
34/39 anonim válasza:
nem megcsalás, csak gusztustalan.
35/39 anonim válasza:
ha családos és ismerős, akkor talán pendítsd meg a férjének, hogy mit csinál a "kisfelesége". Vagy írj a nőnek, hogy ha nem hagyja abba a férjeddel való chatelést, akkor a férje tudomására hozod a dolgot.különben gusztustalan mindkettő részéről ez a viselkedés ,főleg ha régen 1 baráti körben voltatok.
36/39 anonim válasza:
most miért nem vagy jó viszonyba a nővel? hívd fel és mond meg neki hogy a férje tudtára hozod a dolgot. akkor talán abbahagyja.
37/39 A kérdező kommentje:
Természetesen beszéltem már a nővel és a férjével is.
2014. júl. 17. 09:10
38/39 A kérdező kommentje:
A történtek elott nem voltunk rosszban a hölggyel, egyszerűen csak nem találkoztunk, mivel elköltöztünk.
2014. júl. 17. 13:59
39/39 anonim válasza:
Szia! Ugyanez a sztorim 2 kisgyerekekkel szintén. Annyi a különbség hogy nálunk vagy 2 éve ez megy. Mindig megígérni hogy abbahagyja de mindig lebukik más más csatornákon... Én most jutottam oda hogy komolyan fontolgatom a válást mert már teljesen ráment a hétköznapok hangulatára a dolog. Szerintem kicsit még figyeled és ha nem változik lépj. Az előző kapcsolataimban nem volt ilyen, pláne nem hogy nyomoznom kelljen szóval lehet találni olyan férfit aki nem aláz meg így. Mellette nem is törődik velem, mondván sok a munkája.. De csajokkal flörtölni van idő. Sok szerencsét neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!