Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás az, ha egy férj hónapokon keresztül chatel és telefonálgat egy távol élő ismerősével, amiben udvarolgat, flörtölget és szexről is szó esik, hogy mi lenne ha?
10-es, jó szar és unalmas életed lehet, hogy így gondolkodsz.
Nem, egyáltalán nem csalja meg a pasik 99%-a a feleségét. Aki hűséges az impotens, vagy homár? Hát te beteg vagy öregem....
Had tippeljek.. megcsalt a párod? Azért húzol egy kalap alá majd mindenkit? Erre csak annyit mondok, hogy szánalmas.
Persze...aki azt mondja nem csalják meg, az csak nem tud róla....nem érzed mennyire nevetséges dolgokat írsz?
Kérdező: ez így érzelmi megcsalás. Ha nem feküdtek le, nem volt fizikai kontaktus, én azt mondanám, hogy adnék még egy sanszot a pasinak. DE! Innentől kezdve nagyon figyelj oda rá, és ha a legkisebb jele is mutatkozik, hogy hasonló dolgot csinál mással, vagy netán tovább is megy, akkor egyértelmű, hogy ez a pasi nem szeret eléggé, és nem hűséges hozzád.
Kedves Kérdező, ebben ilyen formában nem hiszek. Mármint, hogy az egyik nap minden tökéletes, míg másnap már teljesen kifordult magából. Nem lehet, hogy szerinte előtte sem volt minden rendben? Sosem mondta, hogy valami zavarná, valami hiányozna neki? Vagy csak te nem figyeltél rá akkor?
Ha viszont tényleg úgy volt minden, ahogy írtad, akkor nagyon gáz a viselkedése. Azt tudom elképzelni, hogy a zavaró lelkiismeretét akarta azzal nyugtatni, hogy próbálta meggyőzni magát, nem is olyan jó a kapcsolatotok, így kisebb a vétke.
Egyébként ki az illettő? Honnan ismeri? Neten találta? Vagy egy régi ismerős? Esetleg egy régi nagy szerelem? Mert szerintem az sem mindegy, hogy direkt keresett-e valakit, vagy egy véletlen "találkozás" vezetett eddig.
Akik azt írták, hogy ez semmiség, hisz nem történt testiség, azok nagyon tévednek. Mert pont egy ilyen kapcsolat, a beteljesülés hiánya miatt, tud nagyon is erős kötelékké fejlődni. Ezért mondtam én a férjemnek, hogy ha alkalma lenne egy kósza dug...ra, akkor nyugodtan tegye meg, de annak nem örülnék, ha neki is lenne egy ilyen kapcsolata, mint nekem.
Régóta olvasom ezt az oldalt. A nagy többség ennél kevesebb miatt már elválna, mint ami nálatok történt. Nem tudom, hogy ennek főleg fiatal koruk vagy kevés tapasztalatuk az oka. Neked legyen több eszed, főleg ha tényleg visszakapod a régi férjedet!
Szeretem a férjem és a kapcsolatunk is őszinte. A kezdetektől tud arról, hogy mit művelek. Nem azt mondom, hogy őszintén örülne neki, de elfogadja. Tudja, hogy milyen dolgok vezettek ehhez. Persze a legelején egy ártatlan levelezésnek indult csak az egész, aztán valahogy sodorni kezdett az ár. Ettől függetlenül az utóbbi időben egyre jobb itthon a kapcsolatunk. Ő is próbál megváltozni és én is jobban becsülöm a viselkedéséért és ezt ki is mutatom felé.
Kívánom, hogy sikerüljön meghoznod a számodra legkedvezőbb döntést!
#12-es!
Én például nem vagyok elvált nő.. pontosan azért írom, hogy nem élnék egy marhával, érzelmileg kiegyensúlyozatlan kapcsolatban, mert hozzászoktam egy klassz férfihez, kiegyensúlyozott, kételyek nélküli házassághoz.
/előző volam/
#25-ös, teszünk érte :))) ;)
Egyébként kissé azért tényleg megkeseredett lehetsz, ha részedről kizárt, hogy valaki boldogan éljen... vagy csalják meg, vagy féljen a megcsalástól? Ilyen erővel Dunába ugorhatunk..
25
Honnan a bánatos fenéből tudod te, ismeretlen emberekről, hogy mit tesznek a házasságukért? Médium vagy? Belelátsz a fejükbe vagy mi a szar?
Nem tudsz te semmit, csak okoskodsz, mert neked szar volt, ezért másnak is az legyen. És mivel neked pocsék, ezért másnak sem lehet jó, mert az lehetetlen.... persze..Szánalmasak az ilyen mentalitású emberek mint te. Nem is csodálom hogy meg lettél csalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!