Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás az, ha egy férj hónapokon keresztül chatel és telefonálgat egy távol élő ismerősével, amiben udvarolgat, flörtölget és szexről is szó esik, hogy mi lenne ha?
Ezen az oldalon a legtöbben elvált nők. Azért írják, hogy válj el. Ha ők nem tudták megtartani a férjüket, rendbe hozni a házasságukat, akkor más is váljon el.
Egy házasság nem habos tora, vannak problémák. A gyerekek és a saját érdekedben is hinned kell a férjednek. Beszéljétek meg, hogy TE miben hibáztál? Törődsz vele is, vagy csak a gyerekekkel? Amikor hazajön, megkérdezed, hogyan telt a napja? Este, amikor a gyerekek lefeküdtek, beszélgettek egymással? Csináltok néha közös programot? Nem hagyod el magad?
Ez mind oka lehet annak, ha a férj másfelé kacsingat.
Ne csak benne keresd a hibát, hanem magadban is.
Ma már nem kell válóok, de egyedül nevelni két gyereket nehéz és senkinek nem jó.
Nálam ez már megcsalás.
Lehet beszélgetni más nőkkel...de nem udvarolni és főleg nem szexuális együttlétről társalogni!
A 2 gyerek miatt, LEHET, hogy szemet hunynék még efölött...de még egy ilyen...és mehetne, amerre lát!
Nehogy már a kérdező legyen a hibás azért, mert a férje félre kacsintgat! Ha problémája van a férjének, akkor nem más nő után kéne áhítozni, hanem a feleségével megbeszélni a dolgot! Szerintem egy kapcsolatban/házasságban a problémákat megbeszélni kell, nem a szőnyeg alá söpörni és közben félrekacsintgatni!
Kedves kérdező! Sajnos én is voltam hasonló helyzetben! Volt páromat ugyan így rajtakaptam, hogy interneten más nőkkel beszélget ilyesmiről. Persze ő kimagyarázta, hogy csak szórakozott és nincsen semmi baj és nem gondolta komolyan és csak engem szeret stb... Megígérte, hogy soha többet nem tesz ilyet, én meg hinni akartam neki, ezért nem hagytam el. Aztán pár hét múlva kiderült, hogy már szeretője van, nem is egy.
Nem mondom, hogy most rögtön hagyd el, de ez a tüske soha nem fog eltűnni a lelkedből és innentől minden percben azon fog kattogni az agyad, hogy vajon mikor csal meg. Megéri? A két gyereknem sem tesz jót, ha az anyukájukat idegesnek, feszültnek látják. Szóval szerintem alaposan gondold át ezt a dolgot! Ha most meg is bocsájtasz neki (mert megértem, ha nem akarsz hirtelen kilépni a házasságból 2 gyerekkel), a következő alkalommal már ne gondolkozz, menj!
Ne azért bocsáss meg, mert pici gyerekeitek vannak és ne is azért válj el, amit tett!
Szerintem azt gondold át, hogy milyen a kapcsolatotok. Szereted-e őt és ő szeret-e téged? Kölcsönösen tisztelitek-e egymást, figyeltek-e a másikra? Úgy éltek-e együtt, mint egy igazi pár, vagy csak, mint két idegen? Vannak közös programjaitok, nagy beszélgetések? Minden rendben az ágyban? Jó apa? Ha ezekre igen a válaszod, akkor ne gondolkozz váláson!
És még egy fontos kérdés! Ezzel az online kapcsolattal a ti közös időtökből vett el, láttátok bármi kárát?
Az én történetem hasonló a férjedéhez. Hidd el, bármit is tett, attól még szeretett közben is.
Viszont ha úgy érzed, hogy semmiképp nem tudsz majd megbocsájtani (mit is?), akkor nincs értelme csak a gyerekek miatt együtt maradnotok. Bizalom nélkül nem működhet egy kapcsolat.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, azért szerintem egyáltalán nem természetes egy ilyen dolog, még a mai világban sem, egy házasságban. Minden nagyon jó és tökéletes volt köztünk pár hónappal ezelőttig. Allandoan ideges volt, mindenért én voltam a hibás, semmi nem volt jó, amit csináltam, ha meg akartam beszélni, akkor pedig az volt, hogy ne cseszegessem. Utólag kiderült, hogy kb. akkoriban kezdődött ez a románc. Mióta most, hogy lebukott, megint igyekszik a kedvemben járni és nagyon kedves.
És hogy mit csinált, az ironikus kérdésedre válaszolva, szerintem nem elfogadható, hogy hónapokon keresztül egy másik nőért rajongok, udvarolok neki, minden kedvesét és szépet írok, illetve hogy milyen jó lenne együtt az ágyban is. Igaz, hogy fizikailag nem történt semmi, de nekem ez érzelmi szinten elfogadhatatlan. Azért kiváncsi lennék, ha Te vagy ilyen helyzetben a másik fél egy házasságban, ami szerelmen és őszinteségen alapul, akkor is így reagalnál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!