Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom exe nem akar válni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom exe nem akar válni, ezért bevetette a szerinte legjobb fegyvert: leitatni és lefektetni őt, hogy legyen még egy baba. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Eleve én hogyan tudok ezen továbblépni...azóta mi sem beszélünk. Tudja, hogy butaságot csinált...
2014. júl. 11. 08:31
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Bocsi kerdezö de ahogy lattom te teljesen a feleseget hibaztatod...mert jajjjjj ne hagyj el!!! Jogosan erezte ezt a feleseg te x idelye csak szeretoje,(baratnoje voltal) es kattogsz ezzen!!! A felesege ne katoggjon,?gyereke van a ferjetol!!es hogy a feleseg leitata.... szegeny ferje.... !ebredj fel kerlel es gondolkozz el !!! Nehogy mar a feleseg legyen szemet !!! Feleseg nem tarott fegyvert a ferjj fejehez hogy dugjunk es ugy csinald hogy terhes legyek!!!!ez ido alatt hol volt a gyerek,??valo szinu nem otthol ,es probaltak meg mentenk a hazassagot.... szepen leultek es atbeszeltek.... es kibekultek!!! Elhiszem hogy neked faj,csak gondolj bele a feleseg helyzetebe magat,es persze ott a gyerek..... örülj kerdezö meg ha faj id neked,hogh egy csalad nem vallt el!! Te csak egy farkat veszitetel....azt meg megtalalod a vilagban..... de a masik fel,egy csaladot egy feleseget es egy gyereket veszitett volna el !! Te pedig fuggetlen vagy,es meg fogod talani a parodat!!!ne te miattad menjen tonkre egy hazassag!!
2014. júl. 11. 17:50
 42/46 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, de ha a párod tényleg el akarna válni, akkor nem a feleségének, meg persze neked mondogatná, hogy elválik, hanem a bíróságon elindítaná a válást.

Szerintem a párod egyszerűen csak azt élvezi, hogy két nő is foglalkozik vele.

2014. júl. 11. 19:13
 43/46 anonim ***** válasza:
ne légy naiv nem kényszerel vitte ágyba
2014. júl. 11. 19:42
 44/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kommentjeidből azért lejön, hogy érted te ezt, - mekkora kamu.

Minden kamu, a leitatás, egy, hogy csak egyszer volt, hogy válni akar, hogy... kamu az egész pasi.

Mindegy már, hogy volt,miért de voltam én is ilyen helyzetben, pasiként, szóval ezen most már szakadtam:

"Valójában engem is az zavar a legjobban, hogy most tényleg ő az áldozat, aki felőrlődik két nő között és elege van, meg menekülhetnékje és hogy ez mekkora lelki teher, hogy tönkretesz két nőt"

Értem, hogy nehéz elszakadni, szóval az tán segítség, hogy megkéred, a hét végéig mutassa meg neked a beadott válókereset iktatott változatának másolatát.

Hidd el, megkönnyíti a döntésedet.

2014. júl. 12. 12:44
 45/46 anonim ***** válasza:

Jut is eszembe!

Miért nem együtt éltek ti?

Onnan elköltözött, de nem Hozzád?

Ennek meg mi magyarázata? - Az okát sejtem.

2014. júl. 12. 23:46
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, számomra a leitatós szexnél bukik a sztori.

Két kiemelt okból:

Ha annyira nincsenek együtt, meg tényleg ennyire rámaszós az asszony, hogy mert öntudatlanná részegedni mellette? Meg egyébként is. Már nem kiskamasz, hogy ennyire ne tudná, hol kell fékezni.

De nyilván az asszony csövet dugitt le a torkán...

A másik ok: hogy a francba állt fel neki. A vád és elég szégyenletes korszakomban egyszer nem fordult velem elő, hogy erősen ittas partner egy becsületes erekciót produkált volna. A férjem huszonéves de ha véletlenül berúg, a szerelemistennő se tudná tartósan felállítani neki.

2014. júl. 13. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!