Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exe nem akar válni, ezért bevetette a szerinte legjobb fegyvert: leitatni és lefektetni őt, hogy legyen még egy baba. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Eleve én hogyan tudok ezen továbblépni...azóta mi sem beszélünk. Tudja, hogy butaságot csinált...2014. júl. 11. 08:31
11/46 A kérdező kommentje:
Igen...azért a "párom" szó kezd egy kicsit fura lenni ebben a helyzetben :(
2014. júl. 11. 08:59
12/46 anonim válasza:
"Már külön éltek, amikor én képbe kerültem.."
Azért gondolom tudtad, hogy házas. Amíg valaki nem válik el, simán rendezheti a kapcsolatát. Mivel egyikük se adta be a válópert, még reménykedtek benne, hogy van visszaút.
Ne kezdj nős pasival, ha nem akarsz valaki siratófala lenni. Megalázó szerep ez akármennyire jól hangzik, hogy már nem éltek együtt.
13/46 anonim válasza:
Ha annyira részeg volt, hogy nem tudott tiltakozni, akkor a szex se ment volna. Illetve mázlista a hölgy, sokan évekig nem esnek teherbre, ő meg pont jókor szemétkedik...
14/46 anonim válasza:
Ha még nem váltak el, gondolom a feleség harcol a házasságukért..érthető módon.Valamiért csak összeházasodtak annak idején. Ne vedd komolyan ezt a pasit, szerintem az van, amit az 1.válaszoló is írt
15/46 anonim válasza:
Nezd, mondhat az illeto amit akar, a masik no a gyerekei anyja. Es ha elszanta magat, hogy visszaszerzi, akkor neked eselyed sincs, ezzel nem tudsz versenyre kelni, nezhetsz ki akarmilyen jol. 30f
16/46 anonim válasza:
Mondok Neked valamit! Ezt elhiheted, mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok, de én vagyok a férj! A férfinek jó "két kapura játszani". A feleségnél kevés volt a szex és Te vagy a beugró játékos. Mindig is így volt, csak frankón hazudott Neked, mert különben nem bújtál volna vele ágyba. És nem elsőre lett terhes a feleség, hanem rendszeresen ... és most terhes maradt. Ne legyél ostoba és hagyd ott mert most csak kicsit fáj, de később nagyon fog. Soha nem fogja miattad otthagyni a feleségét!
17/46 anonim válasza:
Hát ez a pasi jól beetetett, saját magát beállítva áldozatnak. Szánalmas a viselkedése. Szóba se állj vele.
18/46 A kérdező kommentje:
Valójában engem is az zavar a legjobban, hogy most tényleg ő az áldozat, aki felőrlődik két nő között és elege van, meg menekülhetnékje és hogy ez mekkora lelki teher, hogy tönkretesz két nőt
2014. júl. 11. 09:36
19/46 A kérdező kommentje:
mármint, hogy ezt mondja...hogy ő mennyire szenved
2014. júl. 11. 09:37
20/46 anonim válasza:
Őőő
A lényeget már elmondták..nem ismétlek
Egy dolog jutott eszembe, hogy ha a párod gumit húz nem lesz baba, ha nem élvez belé, kisebb az esélye, hogy lesz baba..
Tehát,azon felül, hogy mots negcsalt téged a saját feleségével a te szemszögedből nézve, rajta ugyanannyira múlik, hogy abból lesz-e gyerek vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!