Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exe nem akar válni, ezért bevetette a szerinte legjobb fegyvert: leitatni és lefektetni őt, hogy legyen még egy baba. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Eleve én hogyan tudok ezen továbblépni...azóta mi sem beszélünk. Tudja, hogy butaságot csinált...2014. júl. 11. 08:31
31/46 anonim válasza:
Őszinte elismerésem mindazoknak, akik első olvasásra egyértelműen rájöttek arra, hogy a "párom" kifejezés jelen esetben egy férfit takar. Én nem jöttem rá és még most is bizonytalan vagyok, bár kérdező saját kommentjével megerősítette tulajdonképpen, hogy férfi az illető.
32/46 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat :) a kérdező nő
2014. júl. 11. 10:23
33/46 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy férfiről van szó, mivel a párja a terhességgel akarja megfogni a leírás szerint. Ezt csak nők tudják és szokták megjátszani. 28N
34/46 anonim válasza:
Az első kettő semmi oylat nem írt, ami utalt volna arra,mhogy ki milyen nemű, aválaszok minden esetben befogadandó, a3. Kommentben pedig a kérdező egyértelműen közölte, hogy a párja nem vonződik( elvileg) az exéhez, aki nő
35/46 anonim válasza:
Sztem itt nem kérdés h mit kell ilyenkor tenni. Ott kell hagyni ezt a pasit. 1. Gondolom továbbra is menni fog abba a házba ahol az ex él a gyerek végett. Te ha most meg is bocsájtanál neki biztos h soha nem lennél olyankor nyugodt. Ráadásul ha ezt megtette 1X miért ne tenné meg mégegyszer? Ha hosszú távon jót akarsz magadnak lezárod ezt a kapcsolatot még most mielőtt még jobban elmélyülne, és tovább állsz. Biztos h találsz magadnak olyan pasit akinek nincs volt felesége meg mondjuk egy vagy két gyereke. Sokkal jobb lesz az életed hidd el. Egy férfit nem lehet megerőszakolni ha ő nem akarja ugye érted.
36/46 anonim válasza:
Eddig el tudta hitetni veled,h nem szexel a felesègével,gondolom azért,mert eddig az asszonyka nem lett terhes.Most viszont bizonyíték is van,így már nem tagadhat.Ezért találta ki a leitatós sztorit.Mert őszintén,melyik pasi vallaná be,aki szeretőt akar szerezni,h még igencsak szexel a feleségével?Hülye lenne nem megjátszani,h már teljesen el vannak hidegülve,nem élnek jól,nincs már hozzá gusztusa...stb.A nő pedig megsajnálja,és lelkiismeret furdalás nélkül lesz a szeretője egy ilyen kitanult pasinak!
37/46 anonim válasza:
Érdekes.
Én sem tudnék továbblépni ezen.Elég brutál.
:)
15/L
38/46 anonim válasza:
Egyaltalan az ex tudja, hogy tole valni akarnak? :)
39/46 A kérdező kommentje:
Igen, már többször meg lett mondva az exnek, hogy válni akar, el is költözött, ezért minden praktikát bevetett a csaj...amit megértek, tényleg, mert anyagilag élősködött eddig a férjén. Zsarolta a gyerekkel, felhívatta a picivel az apját, hogy jaaaj miért hagysz el bennünket stb, de minden alkalommal rá akart mászni. Nem lett terhes, vagyis ez nagyon friss történet, nem tudom lesz-e belőle valami....igazából én már csak a gyomorgörcsöt érzem :(((
2014. júl. 11. 16:41
40/46 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy működik ez a "leitatásos szex?"
Párod elment az exhez,aki töltött neki egy pohár bort (vagy akármit), ő jó kiscserkész módjára megitta, lecsapta az asztalra a poharat, aztán a nő megkérdezte, hogy "jöhet még egy?", ő meg azt hitte, hogy a nő csak azt szeretné, ha jókedvűen távozna tőle, ezért elfogadta, és ezt még eljátszotta vagy tízszer?
Szegény pasi! Csúnyán meg lett vezetve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!