Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exe nem akar válni, ezért bevetette a szerinte
legjobb fegyvert: leitatni és lefektetni őt, hogy legyen
még egy baba. Mit lehet tenni ilyenkor?
21/46 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta, hogy védekezett, csak ezzel az a problémám, hogy akkor mégis csak gondolkodott?
22/46 A kérdező kommentje:
viszont nem hiszem, hogy volt nála óvszer...a megszakítás meg azért nem tuti módszer
23/46 A kérdező kommentje:
szex után amúgy otthagyta a nőt és eljött
Tudod kerdezo,ok egyutt eltek ferj es feleseg volt....volt kozos gyerekuk!? Talan csak rendezni megmsnti akkartak mind a 2 fel a hazasagukat!!ami erthetto foleg ha ėvek vannak a hatuk mogott!!!! Igazabol kerdezo sajnalni tudlak csak....!!! Ugy mond eszkoz voltal hogy rajojjenek... hogy a csalad a legfontosabb es hogy amit toled megkapot azt a felesegetol is!!! Kerdesed:ilyenkor mit tudok csinalni?? Mit szeretnel tenni ezzek utan,,,????? Nem erzed a megalazast?? Hagy oket nyugodtan elni.... es ha megis vallasra kerulne a hazasaguk,sem fogad am vissza a pasit! Mert nem vagy te targy hogy akkor vesz elo amikor majd o akkar!!elhiszem hogy szereted de csalados ferfit valasztNi komoly dolog... mert a gyerek ott van es a parodnak a gyerek miatt nem lenne szabad rossz kapcsolaga a feleseggel... gyerek egy eletre összekötes lesz kozztuk!!!es neked pedig nem csak a ferfit vele egyutt a gyereket is el kell fogadnod.....tehat nem egyszerü ahoghan te azt gondoltad!!!
2014. júl. 11. 09:39
"Valójában engem is az zavar a legjobban, hogy most tényleg ő az áldozat, aki felőrlődik két nő között és elege van, meg menekülhetnékje és hogy ez mekkora lelki teher, hogy tönkretesz két nőt"
Basszus, en ettol az urgetol tanulni akarok, ti vagytok at(es persze meg) b-va, es meg o a szegeny aldozat akit sajnalni kell...
Ez mekkora mar! :D
2014. júl. 11. 09:39
26/46 A kérdező kommentje:
addig amúgy nagyon jó volt minden, amíg nem vallottam neki szerelmet...addig ő is jövőről beszélt, meg milyen jó velem, mennyire más vagyok mint a felesége, hogy évek óta arra vágyott, amit én adok neki stb
Kezd kinyílni a szemem...tényleg csak egy dolgot tehetek: továbblépek és elfelejtem
Teljes jóindulattal mondom, menekülj ettől az embertől míg bírsz! hónapokon át az arcodba hazudott és még a felelősséget sem képes vállalni a tettéért! Ez egy gerinctelen ember, semmi jót nem várj tőle. Örülj neki, hogy az asszony megnyerte magának, te keress egy normális férfit!
2014. júl. 11. 09:47
28/46 A kérdező kommentje:
ha nem éreztük volna egymást lelki társnak, szerintem már rég tovább tudtam volna lépni...de amikor együtt voltunk befejeztük egymás mondatait, amit én gondoltam, azt ő kimondta és fordítva...sose találkoztam még ilyesmivel
Ahogy a többiek már leírták, jól átejtett téged... Hagyd őt és keress egy normális férfit, aki nem csak szeretőnek tart!
2014. júl. 11. 09:55
".de amikor együtt voltunk befejeztük egymás mondatait, amit én gondoltam, azt ő kimondta és fordítva...sose találkoztam még ilyesmivel"
Ez olcsó trükk, könnyen meg lehet tanulni, én is használtam amikor csajoztam.
A feleségemnél annak örülök, hogy nagyon sokszor meg tud lepni, mert nem tudom kiszámítani.
2014. júl. 11. 09:56
Kapcsolódó kérdések: