Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy üres fényképkeret döbbentett rá: hogy szétszakítottam egy családot. Megbocsájtható?
Nem vagyok se szektas se templomba jaro De amit irtam az igaz
aki hazassagba belepiszkit az majd a sajat piszkaban fog elni.
Nezz csak korul magad korul
Az te Istened persze megbocsajt de ettol a torvenyeit ne kell tartanod biztos azt a fejezetet nem olvastad el ugye=
A te Istened a bibliaban meg halallal sulytotta a hazassagtoroket es az ebben reszt vevo noket.
egyertelmuen benne van a bibliaban aki hazassagot tor az halalal fizessen erte.
Jezus meg tovabb szigoritott a dolgon
aki hazassagtoresre gondol az is mar gondolatban bunt kovet el
Tehat a te istened szabalyai szigoruak es egyszeruek
ha nem tartod be a sajat bunod kovetkezmenyevel fogsz minden nap elni.
ps mar ertem te is a szereto vagy aki csaladot szakitott szet es hazassagot tort.aha
na elj szepen a tudattal mert megkapod ami neked jar mindenkit sajat botjaval fognak verni. Nevesd csak ki az exet egyszer te is az leszel egy ex egy eldobott no.
A rend kedveert nem vagyok elhagyott es soha nem voltam Soha nem voltam fogalat nos vagy kapcsolatban levo ferfivel ez tabu.
Ferjnel vagyok mar 20 eve
31-es, azért ez meredek:
"benne van a bibliaban aki hazassagot tor az halalal fizessen erte.
Jezus meg tovabb szigoritott a dolgon "
Jézus nem szigorított a Biblián, ezt hogy gondolod?
Amúgy házasságot a férj tört, szóval neki kéne írnod ezeket!
28: De most a papírokból megtudtad, hogy a férfi hazudott a feleségnek is és Neked is. Mert a két nő két külön sztorit tudott. Ha tudsz róla, hogy a feleség egy jó házasságban érzi magát és a férje átveri, nyilván nem mentél volna bele a kapcsolatba.
Az hogyan nem csapja ki Nálad a biztosítékot, hogy a férfi átverte a két legfontosabb nőt az életében?
Szerintem dicserjuk a csalo hazassagtoro feremeno embereket.
Sot tapsoljunk szegeny hazassagot szetrugo nonek aki mast nem talal csak nos pasit.
Legyen ez a normalis es mindenk aki ezt erkolcstelebnek es szemetnek tartja az legyen szektas vagy besavanyodott.
Hurra
Én egy hasonló helyzetben vagyok, csak én vagyok a férfi. Mindkettőnknek van gyereke. Boldogok vagyunk, össze fogunk házasodni, gyereket fogunk vállalni. Az előző házasságomban boldogtalan voltam.
Szerintem egyszer élünk, boldoggá teszed ezt a férfit, és ő is boldoggá tesz téged. Szakítani ér. Válni ér. Semmi köze ennek az erkölcshöz. Nem hiszem, hogy erkölcs vagy kötelességtudat miatt vállalni kéne a boldogtalanságot. Tegyétek egymást még jó sokaig!
Egy gerinces ember elozo kapcsolatat lezarja mielott ujba kezd.
Ennyi a titok az erkolcs
Boldogtalan vagy ? Javid meg a hazassagod
Nem sikerul ? Valj el es utana keress uj part igy emberi igy tisztesseges.
Egymast csalni hazudni mindig meghozza a maga bunteteset nem tudsz majd bizni es benned sem biznak tobbet.
Most boldog vagy persze az ujdonsag varazsa de a seb ott marad csaltal vagy csaltak
Lecke ami ujra es ujra megkapsz.
Tiltakozhatsz allithatod az ellenkezojet de ott melyen marad az igazsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!