Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Apukám csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Apukám csalja Édesanyámat. Részletek a kérdésen belül.

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult a helyzet. Apámnak 4 éve kettő családja van. Anyukám sejti az egészet de nem mer lépni, mert a fő bevételi forrásunk apám keresete, és nehezen lennénk meg hárman anélkül a pénz nélkül. Apám új szerelme azt hiszi már rég elhagyta anyukámat, pedig még minden harmadik éjszaka itthon alszik.

Na és hol jövök én be a képbe? Apukám egyre több programot szervez az "új" barátnőjével, úgy hogy közben engem is hív. Tudom hogyha anyukám megtudná, hogy én is titkoltam előle és be voltam vonva az nagyon-nagyon rosszul esne neki. Mégsem hibáztatom apámat sem, mert ismeri anyámat hogy egyedül nem bírná ki a világban, nem egy talpraesett nő.

Mondjam el apámnak hogy nem megyek el velük sehova, vagy tovább titkolózzak az anyukám előtt? Légyszi gondoljátok át a helyzetemet, mert tényleg nem egyszerű.

A válaszokban csak nekem javasoljatok valamit, az hogy apukám mit csinál, az legyen az ő ügye.

F/18

2014. jún. 30. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Anyukám sejti az egészet de nem mer lépni, mert a fő bevételi forrásunk apám keresete"

Tehát akkor édesanyád a pénz miatt van együtt egy férfival...

Akkor tisztáztuk, hogy micsoda, most már csak az árról beszélgetünk.

Apud úgy is le fog lépni, ő csak a sajnálat miatt tartja el anyukád.

Szerintem apuddal beszélj. Mondd meg Neki, hogy szerinted ez így nem korrekt. Anyukáddal sem, a másik nővel sem, illetve az sem ok, hogy Téged is arra kér, hogy kamuzz.

Szerintem nem gondolta ezt végig, de ha rámutatsz, érteni fogja.

2014. júl. 10. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!