Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Van egy 3,5 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy 3,5 éves fiúnk akit az apja elvisz hétvégén magával délután és másnap du hozza vissza.

Figyelt kérdés
A gyerek nem akar a kocsiból kiszállni vele akar maradni. És sírva mondja hogy nem a akarok anyához menni mert anya bánt. eddig max 2 kapott a fenekére. Én inkább rászolok hangosabban. Apja azt hiszi bántom :( És hogy ne veszekedjek a gyerekkel. Akkor hogy neveljem?

2014. jún. 27. 08:04
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nem verem! Szidni akkor szoktam mikor 25 elmondom megmutatom elmagyaràzom és mégis csinálja! Nagyon sok idöt töltünk együtt a fiammal. De ha azt kérdezed hogy pl. Jòzsi bàcsi kiabál veled azt mondja igen. És nincs is ilyen ember a környezetbe! Ja és mikor apàval nem akar menni mert màssal van elfoglalva?
2014. jún. 27. 14:02
 32/36 A kérdező kommentje:
Milyen apuka az aki nem tud 2 nap szabit kivenni a gyerek miatt? Az ürügy nem kapott szabit . De làss csodàt utànna azon a héten a többi szabit megkapta
2014. jún. 27. 14:15
 33/36 A kérdező kommentje:
Tudna több idöt tölteni a gyerekkel de mindig dolga van. Ez nekem fàj. Sose tiltottam nem is fogom egyiket a màsiktol de nem tudok mit csinàlni ha nem szàn rà több idöt :( és a kisfiunk ragaszkodik hozzà
2014. jún. 27. 14:19
 34/36 anonim ***** válasza:

Uh, 27. vagyok.

A kislányom legdurvább sztorijat kihagytam.

Hogy mikor apa dolgozik, anya a másik apaval van. (egy kicsit úgy hangzik mindha szeretőm lenne)

Továbbá minden rosszasagot a másik Lilla csinálja, és apjának elmondta, hogy hozzon neki egy olyan anyukát, aki nem főz zöldbabot.

2014. jún. 28. 17:12
 35/36 anonim ***** válasza:

Huh, azért az ilyen kérdéseknél megérne egy pszichológiai értékelést, hogy ki milyen következtetéseket von le ugyan abból a három darab információból - anya veri, apa elkényezteti, nyilván... (Azért a kedvencem mégiscsak a tizenegyes válaszoló, aki szerint a drogosok és pszichopaták baja az, hogy nem verték őket eleget. Meg egy pofon az még nem verés, hát persze, remélem, ezt akkor is így gondolod, amikor valaki bokszerrel vág gyomorszájon, "nevelési célzattal")

Na de hogy érdemben válaszoljak, magát a gyereket már kérdezted, hogy miért viselkedik így, miért mond ilyeneket?

2014. júl. 19. 00:16
 36/36 anonim ***** válasza:

FiUnk. Rövid u.

A fiúnk, az kicsit mást jelent...

2014. aug. 10. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!