Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

A feleségem félrelépett, amit elnéztem volna, de odahozta az új pasiját, így leléptem, és a gyerek miatt otthagytam mindent, plusz én (hül....e) gyerektartást is fizetek.

Mikor még együtt éltünk, akkor kertes házban laktunk.

Minden vágya az volt, hogy panelba költözzünk.

Hát oda költöztünk.

Most meg én vagyok a hibás, hogy a 2 heti apukás hétvége mellett nem tudom a gyereket elvállalni hetekre vagy mit tudom én akár hónapokra, mert ők, panelban laknak, és hát mit csináljon ott a gyerek??

De én meg albérletben, úgyhogy itt még szűkösebbek a körülmények.

És elmond mindennek, meg közölte, hogy akkor jogi útra fogja vinni az esetet.

2014. jún. 13. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele miket hord össze. Persze hogy mostmár mindenről te tehetsz, te vagy a hibás, és te vagy a szar alak. Egyik füleden be, másikon ki.
2014. jún. 13. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

"plusz én (hül....e) gyerektartást is fizetek"

Tök mindegy, hogy kinek a hibájából mentetek szét, a gyerek pénzbe kerül. Ha nem fizetsz gyerektartást (ami egyébként a kötelességed), akkor nem a nővel szúrsz ki elsősorban, hanem a gyerekkel, aki semmiről nem tehet.

Örülj neki, hogy megszabadultál a csajtól. Fizesd a gyerektartást, és tartsd be a láthatást, maradj apja a gyereknek. Ennél jobbat nem tudsz tenni.

2014. jún. 13. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne tegyél semmit! Ha jogi útra viszi az ügyet aazal aláírja hogy ő nem tud gondoskodni a panelben a gyerekéről. Lehet hogy így te kapnád meg a gyereket. Önmaga alatt vágná a fát szerintem. HAgyd figyelmen kívül és majd lenyugszik vagy oda megy ahova akar. Gondolom van bírói végzés a gyerektartásról és a láthatásról is. Te csak ezeket tartsd be és akkor nem lesz gond
2014. jún. 14. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó ez "a jogi út" De mit ír a keresetlevélbe????

Kötelezzen a bíróság, hogy legyen kertes házad, vagy mit?

2014. jún. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!