Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre mit reagáljak?
A feleségem félrelépett, amit elnéztem volna, de odahozta az új pasiját, így leléptem, és a gyerek miatt otthagytam mindent, plusz én (hül....e) gyerektartást is fizetek.
Mikor még együtt éltünk, akkor kertes házban laktunk.
Minden vágya az volt, hogy panelba költözzünk.
Hát oda költöztünk.
Most meg én vagyok a hibás, hogy a 2 heti apukás hétvége mellett nem tudom a gyereket elvállalni hetekre vagy mit tudom én akár hónapokra, mert ők, panelban laknak, és hát mit csináljon ott a gyerek??
De én meg albérletben, úgyhogy itt még szűkösebbek a körülmények.
És elmond mindennek, meg közölte, hogy akkor jogi útra fogja vinni az esetet.
"plusz én (hül....e) gyerektartást is fizetek"
Tök mindegy, hogy kinek a hibájából mentetek szét, a gyerek pénzbe kerül. Ha nem fizetsz gyerektartást (ami egyébként a kötelességed), akkor nem a nővel szúrsz ki elsősorban, hanem a gyerekkel, aki semmiről nem tehet.
Örülj neki, hogy megszabadultál a csajtól. Fizesd a gyerektartást, és tartsd be a láthatást, maradj apja a gyereknek. Ennél jobbat nem tudsz tenni.
Jó ez "a jogi út" De mit ír a keresetlevélbe????
Kötelezzen a bíróság, hogy legyen kertes házad, vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!