Erre hogyan reagáljak?
párom szüleivel egy házban,de külön lakrészben lakunk.Az anyja látja,hogy főzök,erre 10percenként mondogatja a páromnak:főztem,nem eszel?Mikor a párom már 100x is elmondja neki,hogy nem eszik,akkor besértődik,és a fejéhez vágja,higy akkor egyen tejbedarát,mert az nap azt csináltam reggelire.Meg volt olyan,h bement hozzán kivette a szenyesből a párom ruháit és kimosta.Ne értsetek félre minden nap.rendesen főzök,hetente mosok.Meg volt,hogy nem voltunk otthon és átpakolta a párom szekrényét...Lehet h túl reagálo
m?Szerintem ez így nem normális.Ja és arról nem is beszélve,mikor fürödtem hallottam,higy mondja,hogy megint mossa a va..gát!Idegesíti szerintem,hogy naponta fürdök,mert ő ilyen 2-3hetente szokott vagy csak ünnepek előtt.
1. EZT a párodnak kell lerendezni az anyjával, a külön lakrész magánterület.
2. Ha nem képes felfogni az anyja, akkor zárat szereltetni fel és zárni az ajtót.
3. Ha ez sem megy, akkor költözni, albérletet lehet találni.
Itt nem az anyós a fő probléma, hanem a párod. Menekülj egy olyan "férfitól", aki nem képes rendre utasítani az anyját!
Egy kis papucs, akit az anyuka mindig a markában fog tartani. A különköltözés csak átmeneti megoldás. Amig van busz és telefon, addig a nyomotokban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!