Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Erre hogyan reagáljak?

Erre hogyan reagáljak?

Figyelt kérdés

párom szüleivel egy házban,de külön lakrészben lakunk.Az anyja látja,hogy főzök,erre 10percenként mondogatja a páromnak:főztem,nem eszel?Mikor a párom már 100x is elmondja neki,hogy nem eszik,akkor besértődik,és a fejéhez vágja,higy akkor egyen tejbedarát,mert az nap azt csináltam reggelire.Meg volt olyan,h bement hozzán kivette a szenyesből a párom ruháit és kimosta.Ne értsetek félre minden nap.rendesen főzök,hetente mosok.Meg volt,hogy nem voltunk otthon és átpakolta a párom szekrényét...Lehet h túl reagálo

m?Szerintem ez így nem normális.Ja és arról nem is beszélve,mikor fürödtem hallottam,higy mondja,hogy megint mossa a va..gát!Idegesíti szerintem,hogy naponta fürdök,mert ő ilyen 2-3hetente szokott vagy csak ünnepek előtt.

2013. jún. 16. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha külön lakrész van, akkor neki kulcsa van, hogy így bejárkál? Mert akkor vegyétek el a kulcsát!
2013. jún. 16. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez már tényleg sok.Mit piszkál a cuccaidhoz?Nincs is joga hozzá.Az is a te dolgod lenne,hogy milyen gyakran fürdesz.Ilyenekbe nem kéne beleszólni.Még ha nem lenne külön lakrész.Akkor jobban érthető lenne.
2013. jún. 16. 20:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval ez az egész úgy van,hogy a párom lakott eddig is abban a lakrészben,maga takarította meg minden,de a ház az anyjáé.Páromnak sincs szava.
2013. jún. 16. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözés!
2013. jún. 16. 20:23
 5/11 A kérdező kommentje:
már szó volt a költözésről is,de egyelőre még nem megoldható...ja és a párommal fizetunk is neki,a páromnak eddig is fizetnie kellett hogy a szobájában lakhasson,ha pár nappal később kap fizut,megy a cirkusz,h adjon már pénzt!
2013. jún. 16. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szava a párodnak a lakásban, amiért fizet? Ha nem az anyja lenne a főbérlőtök, hanem egy idegen, akkor neki is elnézné ezeket? Neki kellene a sarkára állnia.
2013. jún. 16. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menjetek el, egy akármilyen kis lyukba is, lehet, hogy kevesebbet kell majd ott fizetni!
2013. jún. 16. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell "külön" lakrészbe költözni anyóssal, szülőkkel. Nekem akárki, akármit mond, az nem különélés. Attól még ott vannak egy házban veletek, és bármibe beleszólnak.
2013. jún. 16. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1. EZT a párodnak kell lerendezni az anyjával, a külön lakrész magánterület.

2. Ha nem képes felfogni az anyja, akkor zárat szereltetni fel és zárni az ajtót.

3. Ha ez sem megy, akkor költözni, albérletet lehet találni.

2013. jún. 16. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Itt nem az anyós a fő probléma, hanem a párod. Menekülj egy olyan "férfitól", aki nem képes rendre utasítani az anyját!

Egy kis papucs, akit az anyuka mindig a markában fog tartani. A különköltözés csak átmeneti megoldás. Amig van busz és telefon, addig a nyomotokban lesz.

2013. jún. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!