Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van kisgyerek, a férj nem akar válni, akkor milyen hosszú perre kell számítani?
A férj a kicsi miatt nem akar válni, a feleséget már nem szereti, csak ölik egymást, de a kicsihez ragaszkodik, nem érti meg, hogy utána sem veszíti el.
Van közös lakás, 50-50%, a férj kötelezhető az eladásra, kifizetésre stb?
"De hogy valaki így tudjon hozzá állni a dolgokhoz, ahhoz nagyon komoly szellemi érettség és önismeret kell."
Bizony, ez nagy igazság. Ezen dolgozni kell egész életen át, mindkettő folyamat, megismerési folyamat. Ha leáll- akkor nincs, az ember élőholt lesz. Nem is tud leállni - nincs olyan, hogy én "ez és ez vagyok" megismertem és kész. Mert folyamat.
Szia! Mintha én írtam vilna ki a kérdést... A különbség csak annyi hogy az én férjem már 100-szor megígérte hogy befejezi, aztán új csatornákat keresett ahol írhat az exeknek vagy régi nő ismerősöknek. Sosem fog megváltozni, ő ilyen sajnos. Mi 4 éve vagyunk házasok, szintén 2 kicsi gyerekkel. Most tartunk ott hogy már mindenen össze veszünk mert bennem akkora sebet ejtett/ejt hogy nem bírom elfelejteni.
Most gondolkodom erősen a váláson mert a két kisfiamnak nem egy idegroncs anyára van szüksége. Viszont nálunk annyiból bonyolultabb hogy külföldön élünk, haza költöznék a gyerekekkel, de nagyon sajnálnám a férjemet és q fiúkat is hogy keveset találkoznak. Tudom, a fejem csinálja magának. Szóval megértelek. A helyedben még várnék kicsit,ellenőrizném hogy csinálja-e még. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!