Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lehet a megoldás erre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a megoldás erre? Sürgős, légyszi!

Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csinálni, de apa állandóan terrorizál minket, anyumat még nem verte meg csak többször nekünkj ött, és én mindig próbálom megvédeni anyumat mert iszonyatosan féltem. Tudom hogy apám mindenre képes lenne, de én utálom őt, szívből gyűlölöm, csak az a baj, hogy nem enged el minket, mindig fenyegetőzik h megöli anyumat, és én nagyon féltem,nemtudok mit csinálni, mindig mondja hogy neki jó lesz a sitten is, szóval ő nem fél semmitől. próbálunk elköltözni de beáll az útba a kocsival meg ilyenek, és egyszerűen nem tudunk tőle szabadulni. Válópert anyum be akarja adni de tovább fenyegetőzik csak, nem egyezik bele, és soha nem is fog, mert anyum szolgálja őt és ő enélkül nem tudna ellenni.(nem is nagyon dolgozik, csak anyum nyomja alá a pénzt és így neki ez teljesen jó) meg kitalál mindenféle hülyeséget, hogy vele senki nem foglalkozik, de amikor veszekednek inkább mondom anyumnak h hallgasson el mert félek h bántani fogja, meg olyanokat kiabál rá hogy az valami szörnyű :(:( nem bírom tovább, ez a pszichopata nem fél semmitől, bár anyum mondja hogy csak a szája jár, de félek hogy nem és megtenne bármit. világgá menni meg csak úgy nem lehet, mert akkor pénzünk nem tudom honnan lenne, anyum nem tudna hol dolgozni. valakitől sürgős segítséget várok mert már egyszerűen nem bírom tovább, nem tudom kinek szólhatnék de már rohadtul kivagyok :(:'( és most is mindjárt bejön a szobába :'(
2010. jan. 1. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már nagy vagy, de még a gyámügyre tartozol.Azért is érdemes hozzájuk fordulni, mert ők jól ismerik a jogszabályokat. Ha kell, a rendőrség segítségét is kérhetik, és rájuk jobban reagálnak.Te már nagy vagy, fel kell készülni, ha kell, fizikailag is tudd intézni a dolgaitokat.A válást is elkel kezdeni minél előbb, a Bíróság is segíthet.
2010. jan. 1. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Szegénykém,maximálisan megértelek.igy nőttem fel.Kb ennyi idős voltam,meghalt a nagypapám,(anyai)és a toron nevelő apám felborított mindent,gázpalackot akart robbantani stb. Anya tesója jóban volt a megyei rendőrségen egy két személyel, kijöttek, úgy megverték gumibottal (az nem látszik utána), és azóta kisangyal volt. Hála ... ez már múlt, 10 éve nem láttam. De előttemm irták,hogy pár ember kéne,magasabb súlycsoportú aki ráijeszt,tetlegesség ne legyen,még ti jártok rosszul.Kitartást te lány, segíts anyudnak hogy ne féljen,és kérj segítséget! Barát,rokon stb..
2010. jan. 1. 23:00
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek. valamit muszáj lesz majd működni,igaz ma nem alszom nyugodtan,illetve sehogy...de holnap anyu fogja hívni az ismerősöket-barátnőket. Olyan gáz mert az előbb ott élezte a kését, meg húú... ott mutogatta nekem.. mondom, ez egy pszichopata. és rohadtul összetör lelkileg. iszonyatos hogy miket tud mondani egy apa a gyerekének... :(
2010. jan. 2. 00:06
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Sajna a hatóság szarik rá!! Figyelj neked ingyen mindenféle kötelezettség nélkűl Úgy rendbe rakom apádat hogy élete végéig a szőnyeg alatt fog csúszni ha tud!!? Márha képes lessz csúszni.Gondolom nem csak otthon nagylegény,de ha igen az se baj betalálom.Olyan megaláztatást kap hogy azért fog könyörögni bár ne is élne!Persze ez nem tartozik a yardra,gondold át privibe megtalálsz(megsajnáltalak,és ilyet már csináltam)
2010. jan. 3. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Én az utolsónak megfogadnám a tanácsát, illetve elfogadnám a segítségét!
2010. jan. 4. 21:18
 16/16 A kérdező kommentje:
én is szívesen megfogadnám, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű. :S
2010. jan. 5. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!