Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás erre? Sürgős, légyszi!
Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csinálni, de apa állandóan terrorizál minket, anyumat még nem verte meg csak többször nekünkj ött, és én mindig próbálom megvédeni anyumat mert iszonyatosan féltem. Tudom hogy apám mindenre képes lenne, de én utálom őt, szívből gyűlölöm, csak az a baj, hogy nem enged el minket, mindig fenyegetőzik h megöli anyumat, és én nagyon féltem,nemtudok mit csinálni, mindig mondja hogy neki jó lesz a sitten is, szóval ő nem fél semmitől. próbálunk elköltözni de beáll az útba a kocsival meg ilyenek, és egyszerűen nem tudunk tőle szabadulni. Válópert anyum be akarja adni de tovább fenyegetőzik csak, nem egyezik bele, és soha nem is fog, mert anyum szolgálja őt és ő enélkül nem tudna ellenni.(nem is nagyon dolgozik, csak anyum nyomja alá a pénzt és így neki ez teljesen jó) meg kitalál mindenféle hülyeséget, hogy vele senki nem foglalkozik, de amikor veszekednek inkább mondom anyumnak h hallgasson el mert félek h bántani fogja, meg olyanokat kiabál rá hogy az valami szörnyű :(:( nem bírom tovább, ez a pszichopata nem fél semmitől, bár anyum mondja hogy csak a szája jár, de félek hogy nem és megtenne bármit. világgá menni meg csak úgy nem lehet, mert akkor pénzünk nem tudom honnan lenne, anyum nem tudna hol dolgozni. valakitől sürgős segítséget várok mert már egyszerűen nem bírom tovább, nem tudom kinek szólhatnék de már rohadtul kivagyok :(:'( és most is mindjárt bejön a szobába :'(2010. jan. 1. 19:19
1/16 anonim válasza:
Édesanyáddal együtt menjetek el a gyámügyre és meséljétek el azt,amit itt leírtál.Ők biztos tudnak segíteni nektek.
2/16 A kérdező kommentje:
jaj és azt is mondja mindig h elmehetünk(persze ez idióta mert akkor minek állja el az utat?!) de hogy ő úgyis megtalál mert ahhoz túl kicsi a világ. anyám komolyan nem mehet már sehova az engedélye nélkül... és ha mégis elmegy, akkor ezt csinálja velünk,persze csak engem csinál ki ez a rhadék..utálom, valamit muszáj tenni mert ez már nem mehet tovább
2010. jan. 1. 19:35
3/16 anonim válasza:
Éjszaka amikor alszik,gyorsan mennyetek el otthonról,gondolom még az utcán is jobb mint ott....
Aztán családvédelmi,vagy a rendőrség.Először inkább a család védelmihez...
4/16 anonim válasza:
Amúgy ha sulis vagy akkor még ott is kérhetsz segítséget,ne szégyelld!!!Kitartás.
5/16 anonim válasza:
Hívjátok ki a rendőrséget, halkan úgy h ne halja mongyuk a WCben v valahol és amikor kijönnek érte elviszik utánna vmi rokonnál húzodjatok meg egy időre amig lenyugszik. De az is lehet h rád halgatna ha sírás szélén álsz engedd ki és kérd meg hogy hagya abba mert te utálod ha veszekedés van.
6/16 anonim válasza:
A családsegítő is lehet megoldás. Ám előbb anyukádat kérdezd meg, hogy akar-e változtatni az életén. Sajnos sok esetben az anya nem akar menni,vállalja a mártír szerepet inkább, mint hogy dönteni kelljen. Sajna tapasztaltam. Panaszkodik, s amikor ott a lehetőség a váltásra, visszakozik mondván: Mihez kezdjek? Úgyis megtalál! Mi lesz vele nélkülünk? Erre a kis időre már minek? Majd megváltozik meglásd! Stb., stb.
7/16 A kérdező kommentje:
igen,ma elakarunk menni, csak az a helyzet, hogy sehova nem tudunk. Most ha mamámékhoz felmegyünk,feljön oda cirkuszolni... családvédelmi,meg ilyesmik lehet hogy számításba jöhetnének, csak addig meg mi legyen... rendőrség meg nem hiszem h tudna segíteni addig amíg nincs vmi bizonyíték. többször mondta már, hogy ha akarjuk ő telefonál a rendőrségnek. és azt akarja hogy besz*rjunk tőle, és én őszintén szólva be is vagyok. Köszi egyébként a válaszokat, majd utánanézek ezeknek a dolgoknak.Azért még várok választ ha valaki tud segíteni, és hasonló helyzetben esetleg volt már...
2010. jan. 1. 19:51
8/16 anonim válasza:
Sajnállak, ez egy kegyetlen helyzet.
Szerintem az egyetlen, legjobb lehetőség, bemenni az Önkormányzatba a gyámügyre.Egyedül is mehetsz.Ne félj, ennek véget kell vetni!
Hétfőn már van hivatal.
Hány éves vagy?
9/16 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, mondtam anyának, mondta hogy jó menjünk, csak igazából nem tudjuk, hogy ott mit csinálnak, mit tesznek az ügy érdekében. Esetleg valaki elmondaná nekem, link is jó, ahol utána tudok olvasni? Köszi!
2010. jan. 1. 20:15
10/16 anonim válasza:
Ne hagyjátok terrorizálni magatokat!Kell egy több főből álló baráti csapat,akik megmutatják neki hány kilós és ha bármi történik veletek,a kezét a hátába állítják!Ez nem vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!