Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem normális dolog jó kapcsolatban maradni a volt párunkkal?
Figyelt kérdés
Az ihlet innen jött:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A hölgyemény széthisztizi a párkapcsolatát, nem veszi észre, hogy ő maga rombolja a rövid pórázon tartással, facebook-ellenőrizgetéssel.
Én jó kapcsolatban maradtam a volt párommal, és érdekes módon az ő új barátnője is képtelen ezt felfogni. A férjemet nem zavarja, hogy jó kapcsolatban vagyunk.
Úgy látszik, a nők viselik nehezebben ezt, míg a férfiak képesek intelligensen hozzáállni.
2014. jún. 3. 12:48
11/16 anonim válasza:
Én közel 6 évig voltam együtt az exemmel, mikor szétmentünk. Azóta férjem van, neki meg barátnője majdnem 4 éve, nagyon jóban vagyunk az exemmel, a fiúk is egymással, mi csajok pedig nagyon jó barátnők lettünk. Nekünk nincs benne semmi fura, mindketten továbbléptünk, az új párjaink is tudják ezt. De a környezetünkben van, aki szerint ez nem normális, és nem értik.
12/16 anonim válasza:
Az enyém a belinkelt kérdés. Kérdező, már ott is lejárattad magad azzal, hogy nem fogtad fel, hogy a te eseted meg az enyém teljesen más. Most már itt is kezded? Mit nem lehet felfogni azon, hogy a párom meg az exe rohadtul nincsenek jóban, hanem az exe kihasználja a páromt, meg a gyerekre hivatkozva minden hülyeséggel rángatja? Olvasd már vissza az itteni válaszokat, mindenki azt írja, hogy az én esetem köszönőviszonyban sincs azzal, mint amiről te beszélsz.
13/16 A kérdező kommentje:
12, nem értünk egyet! Én máshogy látom a ti eseteteket, szerintem te egyértelműen hisztizel. Megmutattam a férjemnek is, nekem adott igazat. Ennyi!
2014. jún. 4. 11:06
14/16 anonim válasza:
Én elfogadom, hogy te másképp látod, de te meg fogadd el, hogy a férjeden kívül senki sem osztja a véleményedet. Ezt a kérdést is tök feleslegesen írtad ki, senki sem igazolt téged, mindenki velem értett egyet. Szóval érdemes lenne elgondolkozni rajta, hogy nem te gondolod-e rosszul. De nem akarok ezen vitázni, neked ez a véleményed, nekem meg más. Zárjuk is itt le.
15/16 A kérdező kommentje:
Maradjunk abban, hogy nem értünk egyet, az általad leírtak alapján én azt látom, hogy a párod egyrészt egy gyengécske alak, aki simán hagyja, hogy te uralkodj rajta, másrészt te pedig erőszakosan rövid pórázon tartod. Ez a véleményem rólatok.
2014. jún. 4. 11:21
16/16 anonim válasza:
Rendben, a véleményedhez jogod van. De ha érdemben nem tudsz sem hozzászólni az eredeti kérdéshez, sem pedig bármilyen értékelhető tanácsot adni, akkor a véleményedet legyél szíves megtartani magadnak. Azzal, hogy engem degradálsz, meg bicskanyitogató stílusban nyilatkozol rólam csak azért, mert nem értünk egyet, azzal nem segítesz. Nem is értem, minek fecséreled ilyesmire az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!