Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni ilyenkor? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor? Jó ötletet várok!

Figyelt kérdés
5 éve vettünk fel hitelt (30 évre),mi van akkor ha elakarunk válni (másfél éves pici).Nem sikerül eladni a lakást,kifizetni nem tudjuk egymást,de egyedül sem tudnánk fentartani.
2009. dec. 29. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hát bizony akkor egy házban kell maradni. Úgy látom azért ti tekintettel vagytok egymásra, legalábbis nekem ez jött le, így biztosan nem lesz olyan szörnyű, és ki fogjátok bírni addig, ameddig valamelyikőtöknek nem sikerül megoldani a helyzetet.
2009. dec. 29. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
A pici érdeke az lenne,ha leülnétek egymással,és megbeszélnétek a problémáitokat és rendbehoznátok a házasságotokat.Ha még csak másféléves a baba,akkor nem lehet régen rossz,Vagy felelőtlenül vállaltátok a kicsit egy rossz házasságba?
2009. dec. 29. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem,ezt nem lehet,azon már párszor túl vagyunk!
2009. dec. 29. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Minta házasság volt,kb a baba 6 hós koráig! Szerelemgyümölcs volt a bébi:)
2009. dec. 29. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha barátok maradnátok és együtt felnevelnétek a gyereket? Vagy mindenáron újra akartok házasodni és gyereket akartok? Manapság egy gyereket is nehéz felnevelni és taníttatni normálisan. Nézd, ha a gyerek érdekeit nézzük ez lenne a legjobb.
2009. dec. 29. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Vegyük sorba. Adott egy kapcsolat, ami szerelemmel indult, minden megadatott, lakás gyerek, és most még is válnak. Miért? Mert az ember szíve telhetetlen, semmi sem elég jó neki. nem ismerem a pontos sztorit, de sejtem, tőlem 10 év és 3 gyermek után vállt el az első feleségem, pont mikor lejárt a törlesztés a lakásról. Mit reméltek? Ha együtt nem tudtok boldogok lenni, a válás után jobb lesz? Nézzünk téged: Megkapod a hiteles lakás felét, vagy is nem lesz semmid! A ház ugyan is a banké, ha "szerencséd" van és devizás, több rajta a hitel, mint amit ér. A gyerek után vonni fogják a fizetésed 20%-át, mert ne is reméld hogy nálad helyezik el, ezért cserébe időnként láthatod a gyermeket, akit valaki más fog minden nap nevelni, hisz előbb-utóbb, és félek előbb mint szeretnéd lesz pasija a feleségednek. Gondold végig: mennyivel könnyebb lesz nekik, két fizetés plusz a te fizetésed 20%, és ha anyuka nem köt házasságot, csak együtt vannak, még mindenféle segély, mint egyedül álló anya. Na annak pasinak lesz esze, nem neked. Ezzel szemben te találj magadnak társat, amikor a fizetésedből egyből lekapnak 20%-ot, és még egy gyerek is jön kéthetente. gondold át ezt még egyszer! Nem tudom most mi a probléma a kapcsolatotokkal, de félek sehol sincs ahhoz, ami a válás után jön!
2009. dec. 30. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet.Mi 4 éve élünk egy fedél alatt mint mondjuk a testvérek. Mivel nincsenek viták,nincs feszültség a 6 éves fiunknak is jó így.Közben folyamatosan áruljuk a házat.Egyszer csak megveszik
2009. dec. 30. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Leszögezném: én vagyok a feleség!

FIatal vagyok, és boldogtalan, párom -férjem meg akartak .... az anyámat, szerintetek ezután még én gondoljam át kinek mi a jó, feszült vagyok türelmetlen. A gyerekem érdeke az, hogy legyen egy kiegyensúlyozott anyja! ő a mindenem, de nem ő lenne az egyedüli gyerek a földön aki a saját apja nélkül nő fel! Nekem sem volt soha!Mellesleg (persze nem ez a legfontosabb) de az (anyukám) sztorihoz hozzátartozik, hogy kb 3 hetente van sex. SOha, szülés előtt után soha nem hanyagoltam el a férjemet! Még a hat hetet sem várattam ki vele, és addig sem ültem tétlenül, ha neki kellett hát másképp megoldottuk. MOst is még harcolnék érte, de neki minden mindegy. És nem tudom feldolgozni hogy anyámat..., szóval örlődök, és jönnek a problémák, egyre több

2010. jan. 1. 16:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Az első sorban elírtam: szóval kikezdett anyámmal, és közölte vele, hogy vonzódik hozzá, és nem tudja kiverni a fejéből stb... (mellesleg a férjem elég csendes, csak akkor beszél ha nagyon muszály, sőt néha még akkor sem.
2010. jan. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!