Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szuleim valnak, ti kit valasztanatok?
Figyelt kérdés
Ma bisztosra valt hogy a szuleim valnak. Az egesz ugy kezdodott hogy apam csalja anyamat egy masik novel es azon a non kivul meg ki akart kezdeni egy masikkal de az viszautasitotta. Nem azt kerem hogy valasszatok hejettem,sok kerdesnel a valaszolok odairjak hogy "Most komolyan elvárod azt hogy a gyakoridérdéseken lévő emberek döntsenek helyetted egy ilyen helyzetben?" nem en nem ezt kerdem,a ti az en es a kishugom hejeben kit valasztanatok?2014. máj. 17. 21:49
11/16 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Melyikük hol fog lakni a válás után? Maradhatnál-e a sulid közelében vagy valahova messze kéne költözni? Hogyan jössz ki velük? Van-e olyan, hogy valamelyikkel jobban kijössz? Mit szeretnének a szüleid? Van-e választási lehetőségetek egyáltalán? Olyan-e valamelyikük munkája, ami miatt nem tudna könnyen ellátni egyedül két gyereket?
12/16 anonim válasza:
#10: "APukának meg volt az oka....", Ok lehet, de a kérdésből kiderül, hogy a szeretőt is csalni akarta. Na ne már!!!!!!!!
13/16 anonim válasza:
Az édesanyádat. Ott legalább nem vagy kitéve idegen emberek jövés-menésének. Édesapádnál az írásod szerint simán ki vagy téve.
14/16 anonim válasza:
# 12/13
Képzeld simán van olyan hogy apukának meg volt rá az oka....
Meg ha azt nézzük hogy a mostani nők milyenek....Ezen nem is csodálkozom!
A másik meg ,honnan a jóéletből gondolja mindenki hogy az illető apukája nem jó apuka?Lehet hogy valaki magán életben tré de attól még tökéletes szülő is lehet!nem egy ilyen ember van!
15/16 anonim válasza:
Szerintem egy gyereknek az anyukája mellett van a helye, mert egy anya ösztönösebben neveli a gyerekét, valahogy más mint egy apa. Gyerekkoromban apás voltam, de válás esetén nem tudtam volna csak apukámmal maradni. Én azt választottam volna, hogy egy darabig az egyiknél, egy darabig a másiknál. Mert ilyet is lehet. Ha mindenképpen egyhez szeretnél, inkább anyukádat válaszd (ha vele emúgy minden rendben és jó a kapcsolat).
16/16 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene választanod? Elég nagyok vagytok már ahhoz, hogy beleszóljatok ebbe a kérdésbe és nyugodtan lehet az a véleményetek, hogy mindkettőjüket látni szeretnétek. Mondhatod azt, hogy kezdetnek szeretnél mindkettőjükkel egy-egy hetet lenni, aztán majd kiderül. De ha elég határozott vagy, valószínűleg azt is elérheted, hogy korlátozás nélkül annál aludj, akinél akarsz. Ez lenne ugyanis a normális és a kishúgodnak is a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!