Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szuleim valnak, ti kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim valnak, ti kit valasztanatok?

Figyelt kérdés
Ma bisztosra valt hogy a szuleim valnak. Az egesz ugy kezdodott hogy apam csalja anyamat egy masik novel es azon a non kivul meg ki akart kezdeni egy masikkal de az viszautasitotta. Nem azt kerem hogy valasszatok hejettem,sok kerdesnel a valaszolok odairjak hogy "Most komolyan elvárod azt hogy a gyakoridérdéseken lévő emberek döntsenek helyetted egy ilyen helyzetben?" nem en nem ezt kerdem,a ti az en es a kishugom hejeben kit valasztanatok?

2014. máj. 17. 21:49
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
en 12 a hugom 7 eves
2014. máj. 17. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Nagyon Apas vagyok alapbol,de ebben az esetben Anyukamat!
2014. máj. 17. 21:59
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Anyukádat. És lelkiekben is támogathatnád, biztos nagyon maga alatt van. Sajnállak benneteket :(
2014. máj. 17. 21:59
 4/16 LiEli ***** válasza:
51%

Édesanyádat!

Nem csak azért, mert kisgyermeknek szüksége van anyára, aki tudja mit kell tenni, ha beteg a gyerek, el tudja látni teljes mértékben, de a te helyzetedben azért is, mert úgy néz ki az apa második fiatalkorát éli, amire azt értem, hogy kalandozni akar, szórakozni.. egy ilyen élet mellett hogy tudna teljes figyelmet szentelni gyermekeinek?

Persze nem ismerjük a teljes történetet, nem tudhatjuk mi is folyik ott valóban.

De ha lehet, anyukádat válaszd!

Van egy bátyám anyu első házasságából, én a másodikból vagyok. A tesóm is anyuval maradt, szóval tapasztalatból beszélek.

2014. máj. 17. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Én annak idején anyámmal maradtam, de nekem nem volt választásom -illetve nem kérdeztek semmiről, csak a kész tényeket közölték. Magyarán apám önként lemondott rólam, máig alig látom, anyám eleinte még egy picit foglalkozott velem, ma már annyit se. A nagyszüleim nevelnek. A szüleim pedig ugyanúgy kihasználom, ahogy ők semmibe vettek/vesznek engem. De elkanyarodtam. A helyetekbe anyukát választanám, apátokban nincs túl sok családi ösztön.
2014. máj. 17. 22:13
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

amelyiküknek jobb a helyesírása..

A tesód nem választhat, téged pedig egyelőre csak meghallgatnak róla.

Szerintem ennyiből nem lehet dönteni...

ki marad a jelenlegi lakhelyeteken?

Ki marad asulitok közelében?

melyiküknek olyan a munkarendje, hogy tud veletek foglalkozni?

Melyik szülő foglalkozik veletek többet?

A szüleid szerelmi életéhez nem sok közöd van, de az, hogy átutazóban vannak a nők az apád életében nem szerencsés... a legnagyobb gond inkább az, hogy te erről tudsz 12 éves létedre, pedig nem kellene, főleg, hogy a szüleid még el sem váltak..

2014. máj. 17. 22:14
 7/16 anonim ***** válasza:

Én apuval maradtam, de a te esetedben az anyát választanám.

15/F

2014. máj. 17. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Anyukátoknál lesztek úgy is többet.Nem kell választanotok! De apátokkal is lesztek néha!De amúgy Én azt választanám akit jobban szeretek.akivel szeretnék tovább élni.

A nők úgy is azt írják hogy az anyánál,mert tuti nem tetszik nekik az apukád,de hát most ez van,ha a te apud és szereted akkor válaszd őt,de ez nem így működik.kitartás lányok,lesz majd még jobb is!

2014. máj. 17. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves Balázs!

Anyukádat válaszd!

Nem azért írom, mert általában úgyis az Anya "kapja" a gyerekeket, hanem nálatok konkrétan Apukád volt az, aki miatt így alakult a helyzet. Ha Apukád folyamatosan más nőkkel kavar, akkor eleve fel kell arra készülnöd, hogy havonta új "anyukád" lesz. Hát nem hinném, hogy ez lenne a legjobb nektek, és ilyen életvitel mellett Apukád sem tudná felelősség teljesen ellátni a szülői hivatást.

Még nem is az a fő baj, hogy megcsalta Anyukád, van ilyen, hogy valaki szerelmes lesz, de egyébként minden más OK vele, de ő még a szeretőjét is meg akarta csalni.

SZóval, biztos, hogy Apukád nem lenne jó szülő neked és a testvérednek.

És ugyan off, de egy jó nyelvtankönyvet is válassz, mert a helyesírásod kész katasztrófa.

45N

2014. máj. 17. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Apukádnak lehet megvolt rá az oka, nem tudhatod hogy miért tette! Nem állok mellette, mert hogy ha már nem szereti az anyukádat akkor mondta volna meg neki hogy van valaki más akivel együtt szeretne lenni, vagy csak simán hogy nem szereti! Én is hasonlóan jártam ,de akkor csak egy másik nő volt! Szétmentek én anyukámhoz kerültem, de megbocsájtottam apukámnak és ugyan úgy tartottam vele a kapcsolatot, és jártam hozzá! De ugyan úgy megvannak meg bennem az érzések, és nem felejtek, mert ezt nem lehet! Én azt mondom hogy anyukádat válaszd, de apukádat se hanyagold el, vagy utáld!
2014. máj. 17. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!