Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a feleségem 13 év után ki tudja jelenteni, h.
már nem szeret, és időnként így is viselkedik, az
feljogosít engem, h. elhagyjam a családomat?
Figyelt kérdés
Hat éves a kisfiúnk, én imádom mind2t és képtelen vagyok elhagyni őket legalábbis egyenlőre. De időnként azt érzem,h.a feleségem ezt szeretné. 35 éves, én 42. Ugy érzi még nem élt eleget,nem a gyerek és a család a fontos számára, nekem meg 1-10 a család volna a minden! Természetesen elsősorban a kisfiúnkat nézem,h.neki minél kevesebb sérülést okozzunk! És igen,nemrégiben a feleségem beengedett az életébe egy másik ffi.t akibe szerelmes lett,de mint kiderült a ffi nem hagyja el a családját,csak kalandozott kicsit. Mit tennétek ? Kérdeztem tőle,h.képzeli a jövőt hosszabb távon ? Semmilyen vlsz.nem tud adni, vagy nem akar,nemtudom.
Éretlen h.lye maradt a feleséged, nem érti, hogy a család nem addig tart, amíg szerelem van, hogy az életre szóló felelősség. Egy önző kisgyerek, semmi jót nem jósolok, nálunk az apa volt ilyen, és le is lépett, azt utána a vízözön, akár meg is dö.ölhetünk, neki "joga van a boldogsághoz" mai divatos kifejezéssel. :S
2014. máj. 16. 17:13
12/16 anonim válasza:
Nem tudnék együtt maradni egy olyan emberrel, aki a szemembe kimondja hogy már nem szeret és beleszeret másba akivel kalandozik is, ha van gyerekünk, ha nincs. Egyszerűen nem tudnám tovább szeretni és tisztelni. Új életet kezdenék, amibe persze már csak a gyereknek lenne helye.
2014. máj. 16. 19:50
13/16 A kérdező kommentje:
Mindenki nagyon jól tudhatja,h.kishazánkban, egy férfinek nincs esélye egy válóperben, ...azt is mondta a szemembe,h.lemond róla a javamra,de akkor nem látott a szerelem rózsaszín ködétől! Beismeri,h.jobban tudok bánni a gyerekkel, hiszen neki egyáltalán nincs is türelme hozzá.Sajnos az elmúlt hónapok nekem is rendesen megviselték az idegeimet. De ha mindhárman otthon vagyunk,agyerek minden esetben ugy kérenni,h.apa éhes vagyok,mert tudja,h.sokkal előbb megkapja az ételt. Mindezek ellenére azt mondom,h.mind2nket nagyon szeret, és tragédiaként élné meg,ha szétmennénk. Mind2re nagyon szüksége van ! Nekünk soha nem volt nagyszülői segitség,.. születése óta csak anya és apa van. Szeptemberbe 1 osztály ...
2014. máj. 16. 22:59
14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként bárki megbotolhat, és ha igazán szeretünk valakit,akivel egykoron még oltár elé is álltunk, akkor szerintem tudnunk kell megbocsájtani is. Hiszen nincsen ember hiba nélkül. Bizonyára én is hibás vagyok,h.ide jutottunk,h.itt tartunk. De én azt láttam gyermekként otthon,h.mindent kulturáltan szépen meg lehet beszélni,illetve h.a család mindennél többet ér! Ezt képviselném ma is. Soha nem emeltem kezet a feleségemre, .... Csak szerettem. Azt is visszahallottam,h.megfolytottam a szereretemmel, bár ezt túlzásnak érzem. Mindenáron gyereket akart, zokogott,h.neki már sohasem lesz, és ma azt vallja,h.ha tudta volna,h.ez így néz ki,soha sem szül!Tulajdonképpen onann kezdödzek a gondjaink,h.már gyermekágyi depressziós is volt mert nem volt teje, stb.stb. Tudatalatti önvád....és én tudom azt is h.egy remek csaj a feleségem,ha éppen azt akarja....Amivel nagyon meglepett mosta konok makacssága. Ennek eddig nem volt nyoma sem. - Én meg valóban azt hittem ezidáig,h.egy büszke ember vagyok, és az X ből sohasem engednék, .... porba hullott minden büszkeségem.
2014. máj. 16. 23:46
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét, ... és bánom.,h.nem kértem az elejétől, most kérem,h.mindenki legyen szíves odaírni az életkorát és nemét. Pl, 42/F Köszönöm.
2014. máj. 16. 23:58
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én is megéltem hasonló "vihart" a házasságomban, 5 és 9 éves gyermekekkel. A feleségem elköltözött a szüleihez a gyerekekkel, a szeretője is robbantotta a családját. Majd bele őrültem. Főleg, hogy mindez 1 évvel azután volt, hogy tönkrement a cégem, és rögtön után ért egy súlyos baleset. Három hónapig éltünk külön, megegyeztünk fizettem kvázi gyerektartást, és minden hétvégén nálam voltak a gyerekek, volt hogy hétközben is. Három hónap alatt elkezdett újra közeledni hozzám, és szinte bepánikolt amikor én is elkezdtem ismerkedni, randevúzni. Három hónap után szakított a szeretőjével és visszakönyörögte magát. Kb. 2 évig még viszonylag jól működött a dolog, de utána már nagyon nem éreztem jól magam ebben a házasságban. Rábeszéltem párterápiára, és 2 évig jártunk 2 hetente egy profi szakemberhez. Sok mindent megtanultunk magunkról, a kapcsolatunkról, azonban sajnos a kapcsolatunk csak nem akart sehogy sem rendbejönni. A terapeuta nekem azt javasolta és neki is, hogy váljunk el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!