Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme annak, ha egy pár egy időre külön költözik egymástól?
Én azt hittem, hogy van értelme...
Majd ez bebizonyosodni látszott, amikor meg is tettük...
Egy évvel később kiderült tévedtem!
Vége (és nem hepiend)! :(
Kedves kérdező ne álltasd magad!
Ez a vég kezdete!
A különköltözés semmit nem old meg!
Nem arra fogtok rájönni, hogy fontosak vagytok egymásnak, hanem arra, hogy mennyire nyugodtabbak vagytok egymás nélkül!
Mi is úgy döntöttünk, hogy egy kis idő kell külön, így mindketten rájövünk, hogy végül is fontosak vagyunk egymásnak. Első hónapban szinte minden nap beszélgettünk telefonon, vagy a neten. A következő hónapban mindketten egyre jobban élveztük a "szabadságot". Utána már szinte jó volt, hogy külön vagyunk. Így mi szépen, csendben, barátsággal szétmentünk. Ma is tartjuk a kapcsolatot a közös fiúnk miatt, de már külön élünk..
Én azt mondom, hogyha valaki ezt az "ideiglenesen külön éljünk" taktikát válassza, annak a kapcsolatnak szebb jövője nem lesz. 100 esetből jó ha 5 eset alakul jól, a többi szakítással végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!