Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácot 1 hete ismertem meg egy szórakozóhelyen, de 100km-re lakunk egymástól. Miről beszélgessünk? Van ennek értelme?
Szerintem, ha találkozni akartok, akkor úgy illik, hogy a fiú jön "Hozzád". Nem feltétlenül kell otthonra meghívnod, - sőt, ennyi ismertség után még nem szokás -, elég ha a te városodba/faludba megy és egy semleges helyen, pl. parkban találkoztok. Végül is ő udvarolna Neked, vagy mifene.
A telefontéma mindig macerás. Napközben én is kigondolok egy csomó dolgot, hogy mit mesélnék el a barátomnak, vagy miről beszélgessünk, aztán mire eljön az este és telefonozunk, rég elfelejtettem őket. Nem lehetne inkább valami szabadabb kapcsolatfenntartást alkalmazni, pl. msn, skype,... ?
beszélj neki mókás dolgokat a családodról, meg kollégákról/osztálytársakról (nem tudom hány éves vagy). Esetleg megteheted, hogy kisebb problémákat mesélsz el neki, és kikéred a véleményét, a pasik szeeretik az ilyenfajta bizalmat...ha elkez egy témáról mesélni, mondd el saját élményeidet(vagy ha nincs, amit ismerősöktől hallottál) azzal kapcsolatban, mert jó ha látja téged is érdekel a téma, amit felvetett.
Remélem fogtok találkozni, válasszatok 1 mindkettőtök számára semleges helyet(strand, park, tópart), de az is jó, ha megkérdezed ő mit ajánl...
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugtattatok!
(20 éves vagyok, ő pedig 25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!