Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van értelme annak, ha egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme annak, ha egy pár egy időre külön költözik egymástól?

Figyelt kérdés
Párommal 9 éve vagyunk együtt, van egy 6 éves kisfiunk. Mostanában már annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy minden apróságon összevitatkozunk. Úgy érzem, hogy nem tudjuk elviselni egymást. Nem akarok örökre szakítani, csak a külön töltött időtől remélném, hogy rájövünk, hogy mennyire fontosak vagyunk egymás számára. 30 éves nő vagyok egyébként.
2014. máj. 10. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs értelme.

Menjetek párterápiára, ha még szeretnétek megoldani a közös gondokat. Ha nem akarjátok, akkor költözzetek külön, és szép lassan elszakadnak a szálak.

2014. máj. 10. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
A szétköltözés a párkapcsolati problémákat nem oldja meg, de arra biztos mindketten rájöttök merre hány méter. Ha a láng újralobbanhat és együtt a helyetek, akkor úgyis kapcsolatba maradtok egymással és kialakul minden. Ha meg eltávolodtok akkor ez a kapcsolat sorsa.
2014. máj. 11. 11:26
 13/14 Bence_ ***** válasza:
Van. Rájöttök, hogy mi van. Gyereknek is jobb 2 nyugodt szülő. Akik pihentek és ha találkoznak akkor még örülnek egymának.
2014. máj. 11. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én voltam aki azt írtam, nekünk bevált. Ma is együtt vagyunk, nem mindig lángolunk egymás iránt, és vitatkozunk is, de ez előbb utóbb mással is eljönne ennyi év után. Nem kell mindjárt mindent robbantani. Mi nme akarunk egymás nélkül élni, attól időnként még besokallhatunk egymástól, na ilyenkor jó kicsit külön menni. Lehet, hogy nem ez az optimális párkapcsolat, de mégsem akarunk egymás nélkül élni. Nem megszokás, nem félelem, hanem szeret, kötődés, és igenis szenvedély, ami összeköt minket. A kapcsolatot úgy tartottuk, hogy találkoztunk, néha egymásnál is aludtunk. Nem szakítottunk, csak külön költöztünk.
2014. jún. 8. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!