Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elengednétek a gyerekeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Volt férjem és kedves neje kitalálták, hogy nyáron (kb augusztus) kivinné a két közös lányunkat (12, 8 évesek) Németországba nyaralni, ők ott laknak.

Már megkeresték a gyámhatóságot is mi ennek a menete. Én féltem őket. Ők pedig már küldeni akarják az útlevél igényléséhez szükséges szülői nyilatkozatot, meeg az EU-s taj igénylőt. Kifizetnék az útlevél költségeit és az utat is ők állnák. De féltem a lányokat. Ti hogy döntenétek?

2014. máj. 6. 15:45
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
ha meg nem intézem el az útlevelet és nem tudnak kimenni, akkor meg én leszek a hibás. Merthogy ők miindent megtettek az ügy érdekében
2014. máj. 6. 15:58
 12/53 anonim ***** válasza:
88%
Úgy gondolod, hogy a volt férjedék nem tudnának rájuk megfelelően vigyázni? Ha ez így van, akkor jogos a félelmed, de hogy ha megbízhatónak tartod őket, szerintem engedd ki a gyermekeidet. Szinte biztos, hogy jól fogják érezni magukat :)
2014. máj. 6. 15:58
 13/53 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy kiengednem oket. Egy nagy elmeny lenne nekik. Kis testvert babuskgatnak, valami ujat latnanak.

Nagyon epeize van ennek a "kedves neje"-nek.

Rakd felre a keseruegedet, gyerekeidrol van szo, nem arrol, hogy Te mit erzel.

2014. máj. 6. 16:01
 14/53 anonim ***** válasza:
80%

Igen, mindent megtettek, szeretettel varjak a gyerekeket. Itt csak Te akadekoskodsz, mert a fajdalmaidat nem tudod lenyelni.

Tudod a mult nem a gyerekek hibaja, sot semmi kozuk hozza.

2014. máj. 6. 16:03
 15/53 anonim ***** válasza:
88%

Igen, elengedném. Nem vadidegenekhez mennek, hanem az apjukhoz.

Ez a nem voltak még külföldön, meg üres kifogás. Semmi szabály nincs arra, hogy csak az anyjukkal mehessenek külföldre először. Lehetőséged lett volna rá eddig is, ne ők lássák kárát, hogy nem történt meg.

Az normális, hogy félted őket, ez mindig is így lesz.

Ha háttérbe akarnák szorítani őket, akkor nem intézkednének ennyit, hanem azt mondanák, hogy ha a lányok látni akarják az apjukat, akkor intézd el Te.

Attól, hogy Neked bajod van az exeddel és a párjával, a gyerekeket nem kell erre nevelni.

2014. máj. 6. 16:03
 16/53 anonim ***** válasza:
79%
Ha bízom a volt férjemben és a gyerekeim is szeretnének menni, akkor igen, elengedném.
2014. máj. 6. 16:06
 17/53 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan már, biztosan jól érzik magukat. Főleg ha játszhatnak a kistestvérükkel.

Engedd el őket. Nem kell félteni semmitől.

2014. máj. 6. 16:07
 18/53 anonim ***** válasza:
86%
Mutasd meg, hogy igazi anya vagy, nem pedig csak egy sértődött ex! Engedd a gyerekeket, hadd menjenek.
2014. máj. 6. 16:10
 19/53 anonim ***** válasza:
54%
Természetesen, hisz az apjukkal mennének!!!
2014. máj. 6. 16:16
 20/53 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nagyon rossz volt amikor nyaron mennem kelett apuekhoz unatkoztam mert apa dolgozott es a mostoha anyammal annyita nem jottem ki jol es barataim sem voltak ott.

Szerencsere mostmar nem kell mennem 16 vagyok es maradhatok itthon

2014. máj. 6. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!