Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatási jog húsvétkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatási jog húsvétkor?

Figyelt kérdés

Van e az apának joga húsvét első napján (vasárnap) és húsvét másnapján (hétfőn) látogatni a gyereket. A bírói végzésben benne van hogy minden páros hétvégén vasárnap reggel 8-16 óra között látogathatja a kislányt az édesanya mindenkori lakhelyén. 3 hete megbeszéltük az édesapával,hogy vasárnap jön és a hétfő az enyém. Viszont 2 nappal ezelőtt írta hogy vigyem át a gyereket szombaton és ő nem jön vasárnap. A kislány beteg nem szeretném elvinni és erre bejelentette, hogy akkor készüljek, mert vasárnap és hétfőn is jön!

Mennyi joga van erre?

2014. ápr. 18. 12:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
Talán még hihető is így,de"Megelégeltem, kezet emelt ránk"!Pár napos csecsemőre?Se rendőrség se gyámügy,semmi?Se a bíróságon nem mondtad el ezek szerint ezt mert ezért sitt JÁRNA!Távolság tartási végzés stb...De te inkább csak köpködöd.Túl hamar lett új párod is,egy beteg "tejes" gyerek mellett!Miért nem kerek ez nekem?:)
2014. ápr. 19. 12:48
 22/23 A kérdező kommentje:
Terhességem alatt is megütött,éjszakákat töltöttem a földön. A kislány 8 naposan a kezembe és úgy is kezet emelt ezt a szülei is látták úgy állították le. A bíróságon megegyeztünk h. nálam marad a gyerek és csak látogatni jön. Nem bolygattuk hogy mik történtek. Nem vagyok rossz akarom, csak a gyerekemnek akarok jót. Ő viszont állandóan kombinál. Továbbá nem értem, hogy miért ítélkeztek felettem hogy 1 év után párkapcsolatom van. 1 év alatt annyit szenvedtem mint más élete során. Nekem a lányom az első és a páromnak is.
2014. ápr. 19. 13:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Te most valami horrorisztikus maffiózóhoz mentél?

Terhességem alatt is megütött,éjszakákat töltöttem a földön.<LÁTLELET,DILIDOKI? A kislány 8 naposan a kezembe és úgy is kezet emelt ezt a szülei is látták úgy állították le.<TANÚK? A bíróságon megegyeztünk h. nálam marad a gyerek és csak látogatni jön.<NEM MEGEGYEZÉS KÉRDÉSE,HANEM EZEK UTÁN TÁVOLSÁGTARTÁSI! Nem bolygattuk hogy mik történtek. Nem vagyok rossz akarom, csak a gyerekemnek akarok jót. Ő viszont állandóan kombinál.<HA EGYSZER FIZETI A TARTÁS DÍJAT,AKKOR VAN BELESZÓLÁSA. Továbbá nem értem, hogy miért ítélkeztek felettem hogy 1 év után párkapcsolatom van.<MERT NEM A GYEREK A LEGFONTOSABB A SZÁMODRA.ELSŐ MINDIG A GYEREK ÉS SZÉP LASSAN KIALAKÍTANI EGY KAPCSOLATOT,DE TE MÁR ÖSSZEBÚTOROZTÁL A MÁSIKKAL,FOGADNI MEREK,HOGY AZ ANYAI NAGYSZÜLEI NEVÉT SE TUDOD MÉG! 1 év alatt annyit szenvedtem mint más élete során.<EZT NEM TUDOM CÁFOLNI Nekem a lányom az első és a páromnak is.A "PÁRODNAK MIÉRT IS?"NEM TE LENNÉL AZ ELSŐ?

Nézd nem kötekedni akarok,de ha ez mind igaz,akkor iszonyú rossz döntéseket hozol!

2014. ápr. 19. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!