Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatási jog húsvétkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatási jog húsvétkor?

Figyelt kérdés

Van e az apának joga húsvét első napján (vasárnap) és húsvét másnapján (hétfőn) látogatni a gyereket. A bírói végzésben benne van hogy minden páros hétvégén vasárnap reggel 8-16 óra között látogathatja a kislányt az édesanya mindenkori lakhelyén. 3 hete megbeszéltük az édesapával,hogy vasárnap jön és a hétfő az enyém. Viszont 2 nappal ezelőtt írta hogy vigyem át a gyereket szombaton és ő nem jön vasárnap. A kislány beteg nem szeretném elvinni és erre bejelentette, hogy akkor készüljek, mert vasárnap és hétfőn is jön!

Mennyi joga van erre?

2014. ápr. 18. 12:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ember minek mondja a gyereknek azt hogy a bacsi az apad ha a biologiai apja alig torodik a gyerekkel? Inkabb szolitsa a nevelo apjat apanak mint egy olyan embert aki ott hagyta ot es 1 evig feleje se nezett,most is csak az ex idegesiteseert csinalja nem pedig a gyerekeert. Ebredj mar fol! Majd ha a kerdezovel jarsz egy cipoben akkor ugralhatsz......en vele vagyok hasonlo helyzetben es kepzeld el a lanyom magatol kezdte apazni a nevelo apjat kivel halotta a tobbiektol es a biologiai apjatol fel,mivel egyszer oda rohant hozza amikor bevasaroltunk,megfogta a kezet es magahoz akarta huzni,onnantol azt mondja ra csunya bacsi mivel akkor megijedt tole es ordibata el akarja vinni a csunya bacsi. Szoval mar nehogy te itelkezz mert te mindent jobban tudsz. Kerdozo megertelek,hasonlo cipoben jarunk csak nalunk most az van hogy itt ott fuzet csak es nem latogatja a gyereket ami nem is baj(mar ugyesen folcsinalt egy 14 eves kiscsajt is,szanalmas), csak nem ertjuk akkor miert nem mond le rola( az az eddigi ok hogy nekem huzza a verem mert ezt elvezi)mivel a parom a nevere akarja venni a picit is es o akar apakent bekerulni a papirokba.
2014. ápr. 18. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Rosszat szolitottal meg, utolso.... Egyedul neveltem a gyerekemet evekig, az apja magasrol tett ra, 8 ev alatt ketszer latta. Ettol fuggetlenul tisztaban van vele, hogy van apja es az nem azonos az en partneremmel. Evek ota egyutt elunk, imadjak egymast, de bizony keresztneven szolitja, mert tudja, hogy nem az apja. Igy volt nevelve kicsi koratol.
2014. ápr. 18. 13:15
 13/23 anonim ***** válasza:
egy gyerek azt szólítja apának, aki foglalkozik vele. Ha ez nem tetszik, akkor nem kellett volna otthagyni, de már így járt. És nyilván nem hisztizhet a fiatalúr, mert egy évig nem érdekelte a saját gyereke. Az ilyennek én megtiltanám, hogy szórja a magvait szanaszét a világba. Utolsó: egy 14 évest?!? AztakU&v@fajtáját! Van esze, meg lelkiismerete az ilyennek?
2014. ápr. 18. 13:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha egyedul nevelted a gyereked akkor igazan megerthetned a kerdezot,az nem apa aki csak megcsinalja aztan ott hagyja a gyereket,szamomra az egy senki,errol ennyit. Igen kedves utolso azota mar ,egszuletett a gyerekuk es allitolag boldogan elnek a nyomorban,mert abban elnek,tudom hogy laknak,de nem zavar csak mar ala irna a lemondasi papirokat. A birosagot is csak azert intezte hogy x osszeggel tobb penzt kapjon havonta mivel az allam elteti. Nem tudom nalatok milyen torvenyek vannak,mivel szlovakiabol vagyunk de az itteniek valami szornyuek,ha cigany ver folyik az ereidben(mar bocsanat,nem akarok senkit se megserteni) akkor itt isten vagy es egy rakat penzt kapsz havonta az allamtol......
2014. ápr. 18. 13:30
 15/23 anonim ***** válasza:
"boldogan elnek a nyomorban" Ilyen igénytelen egy farkat, mint az exed... Már bocsánat!
2014. ápr. 18. 13:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem kell bocsanatot kerned,hisz igazad van :-)
2014. ápr. 18. 13:36
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Nana!"Az édesapjával a kislány születése után 8 nappal külön mentünk"!Terhességi idő?Nem volt melletted?Ha nem érdekelné a gyerek lemondana róla,leiratná a nevéről és a tartásdíj is letudva!Ez bukta!Betegségre meg nem hivatkozhatsz!Hisz ha lezongoráztátok a bíróságot,akkor ott az apát már nem érdekelte volna a gyerek!
2014. ápr. 18. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha nem érdekelné a gyerek lemondana róla,leiratná a nevéről és a tartásdíj is letudva!"

Hol élsz te, kicsi csillag? Ilyet NEM lehet!

Ha van, aki örökbe fogadja, még akkor is kétszer átrágja a gyámügy, hogy engedi-e. De csak úgy, semmilyen körülmények között nem lehet egy gyerekről lemondani.

2014. ápr. 18. 16:33
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
18/Prüntyőke!Én a valós világban élek,de te gondolom a jogi könyvekben.A szomszéd csajnál is beütött egy gyerek,de az apával megbeszélték,hogy ezt a "balesetet" eltusolják.Na már most apai nyikatkozatott tett gondolom az a " szemét,mocsok"<Ha olyan nagy haragban lettek volna már terhesség alatt lelépett volna,nem 8 naposan!Nekem is van gyerekem,de 8 naposan rohantam haza hozzá!Nem pedig elmenekültem.Volt ott más is,ha igaz az egész!
2014. ápr. 18. 17:16
 20/23 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt hol mellettem, hol nem. Éjszakázott,bulizott,csajozott.. stb! Megelégeltem, kezet emelt ránk és 8 naposan a szüleimhez költöztünk. 1 évig egyedül neveltem, megismerkedtem a párommal és boldogan élünk. Szeretné a párom a nevére venni családot akarunk alapítani,de amíg a biológiai apja a képben lesz ez lehetetlennek tűnik. A lányomnak nem egy tartós betegsége van. Soha nem támogatta. Hónapokig voltunk kórházba be se jött hozzá. Az ilyen nem apa. Remélem egyszer lemond a kislányról és végre mindenki nyugodtan,boldogan élhetne.
2014. ápr. 19. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!