Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Útlevél! Hogyan tudok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Útlevél! Hogyan tudok úgy útlevelet csináltatni a közös gyerekünknek, ha a volt férj nem jelentkezik?

Figyelt kérdés
Hetek óta próbálom elérni, küldtem az iroda nyilvántartását amikor mehetnénk, több mail, sms, egyikre sem reagál. Másra reagált, szóval él. Mi az eljárás ilyen esetben? A bíróságot hívtam, majd szerdán lesz a panasznap, talán akkor tudnak mondani valamit. De addig is valaki, hátha tudja, hogy ezt, hogyan lehet megoldani.
2014. ápr. 14. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Látod kérdező nagyon tudatlan vagy, de látom nagyon okosnak képzeled magad. Aztán majd jól pofára esel. Talán abból majd tanulnál valamit. Nagyon rád férne.
2014. ápr. 14. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Személyi igazolványhoz nem kell két szülő csak egy, azt már újszülöttnek is lehet készíttetni, nem kell hogy 14 éves legyen. Azzal pedig EU-n belülre tudtok utazni, tehát ha pl. olaszországi nyaralást vagy egy hetes angliai rokonlátogatást tervezel, akkor simán megoldhatod.

Külföldre utazáshoz (hacsak nem román állampolgárok vagytok és a román határt próbálnátok átlépni) nem kell az apa engedélye, ha egy nyaralásról van szó.

Az útlevél más tészta, ha ilyen link alak, akkor a gyermekelhelyezés miatt kellene új pert indítani. Nálunk váláskor mondtam, hogy én baromi rugalmas és együttműködő vagyok láthatás ügyben, még csak a hivatalos időhöz se ragaszkodom ha gyakrabban óhajtja a gyerekeit látni, de a gyerekek nálam legyenek elhelyezve és ha apuka megint eltűnik egy időre külföldön, akkor tudjak hivatalos ügyeket intézni. A bírónő azt mondta, hogy ha nálam lesz elhelyezve a gyerek, akkor az azt jelenti, hogy a végzéssel mindent intézhetek. Útlevélkészítéskor is csak a végzést nézték, apa nem kellett. Úgyhogy első körben készíttess személyi igazolványt, közben indítsd el, hogy ne közös felügyelet legyen.

2014. ápr. 15. 02:40
 13/13 anonim ***** válasza:
7: Nyaralni viheti. Tartósan külföldre nem költözhet a másik szülő beleegyezése nélkül.
2014. ápr. 15. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!