Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom válófélben van, a felesége bántalmazással fenyeget engem. Mit tehetek jogilag?
Már a válóper után ismertem meg a párom de az exe nem képes belenyugodni a helyzetbe.
Bizonyítékom nincs rá h fenyegetne viszont teljesen beszámíthatatlan.kérhetek ellenne távoltartásit?vagy csak akkor intézkedik a rendőrség ha már "vér folyt"?
Kismama vagyok ami miatt mégjobban féltem "magunkat".
Nem tud rá hatni sajnos,nagyon elszántan harcol hogy kikészítse a párom mert ő már nem akar vele lenni és ehhez neki több év is kevés volt hogy megértse.
Szemét egy helyzet,de sajnos léteznek gonosz emberek akiket az életük tett azzá,mert merek bízni benne hogy nem eredendően rosszak.
Ha nem csitul a dolog akkor marad a rendőrség...de azzal nem vagyok megmentve...
Szia!
Az utolsó válaszadó vagyok.
Az írtad,hogy kismama vagy.Nagyon vigyázz magadra,és a születendő gyermekedre is.Át tudom élni a helyzetedet,mint írtam én is voltam benne,csak a férjem kapcsán.Ha nem fordulsz a hatósághoz,akkor csak abban lehet reménykedni,hogy beleun a "drága".Véletlenül se hagyd el a párodat ilyen butaság miatt,hiszen előttetek áll a boldogság.Szeressétek egymást,és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!