Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom válófélben van, a felesége bántalmazással fenyeget engem. Mit tehetek jogilag?
Már a válóper után ismertem meg a párom de az exe nem képes belenyugodni a helyzetbe.
Bizonyítékom nincs rá h fenyegetne viszont teljesen beszámíthatatlan.kérhetek ellenne távoltartásit?vagy csak akkor intézkedik a rendőrség ha már "vér folyt"?
Kismama vagyok ami miatt mégjobban féltem "magunkat".
meg lehet próbálni feljelenteni, tanú nincs rá?
a rendőrség akkor megy ki helyszínre ha vér folyik, bár ha nem cigány az áldozat akkor manapság akkor se olyan gyorsan.
de feljelenteni fel lehet.
Nincs rá tanu.
Mindig kivárt és olyan helyzetet választott ahol nem voltak tanuk.
A fenyegető sms-eket nem tartottam meg hisz nem gondoltam hogy ennyire eldurvul a dolog.
Feljelenthetem de ott bizonyítanom kell h fenyeget,ha nem akkor meg ő perel be rágalmazásért,nem?
Nincs mit csinálnod,jobban mondva kereshetsz egy "múlt nélküli "férfit.
Ha ilyen vehemens az ex,elöbb-utóbb úgyis rámegy a kapcsolatotok.
utolsónak
Köszi de kismama vagyok és "szerelmes"
Látod az ex is "szerelmes"valószínűleg.Lehettél volna te az okos,ebben a történetben.Nem volt túl jó ötlet gyermeket vállalni ebben a zavaros társaságban.
Én a helyedben lehet még menekülnék.Nem így szeretném felnevelni a gyerekemet.Mit tudsz csinálni,hopgy a gyereket "ne találja majd meg"az ex?Örökké nem foghatod a kezét.
Aki azt tanácsolja hogy hagyjam el a párom akitől babát várok,az valószínűleg soha nem volt még ilyen helyzetben sőt vszínű férfi,hisz egy anya meg egy szülő arra törekszik h "normál" családban nevelje a gyerekét a klasszikus mintákkal.
Attól még h elhagynám a párom,a gyerekem megszületne...
A párod nem tudna hatni a volt feleségére?Szerintem,ha elmennél a rendőrségre,és elmondanád mindazt amit itt leírtál,elképzelhető,hogy tudnának segíteni.Nem feljelentésre gondolok,csak próbálj tanácsot kérni tőlük.
Én a volt férjemmel voltam így.Folyton fenyegetett,én bementem a rendőrségre,jelentettem ezt a helyzetet.Majd behívtak mind a kettőnket,és ott kellett tisztáznia magát.Nem merte letagadni a tettét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!