Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisztina0100 kérdése:
Fentős Adrienn Kaposvári ügyvédről mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon sok negatívat hallottam, már róla. Van valakinek véleménye vagy tapasztalata vele kapcsolatban?2014. ápr. 8. 06:54
1/5 anonim válasza:
" Nagyon sok negatívat hallottam ,már róla. "
-szöszi,akkor meg ne fogadd !
2/5 anonim válasza:
Nagyon sok velemenyt hallottal rola es az sem eleg.
Nagyon nagyon sokat akarsz hallani?
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy nem a pletykáknak hiszek. Mert senki nem mondott olyat, hogy tapasztalta volna. És nem én hanem az ex férjem bérelte fel. Azért kell az infó. És nem vagyok szőke!
2014. ápr. 8. 09:26
4/5 anonim válasza:
" És nem én hanem az ex férjem bérelte fel. "
-akkor meg minek kérdezel,
megküzdesz az ügyvédnővel,és lehet,hogy te fogsz győzni...
5/5 anonim válasza:
Tudod, hogy ezért beperelhetnek rágalmazásért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!