Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez normális, neki ítélhetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, neki ítélhetnek mindent?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lakásom, bútorokkal, meg egy kocsim. Öszeismerekedtem egy lánnyal, 2 évvel később összeházasodtunk.

Most nincs gyerekünk, megcsalt és én arra jutottam, hogy nem adok neki még egy esélyt és elválunk. Mondtam egyik reggel munkába menet, hogy pakoljon össze, délután mehet haza. Délután ott voltak a csomagok az előszobában ( folyosón ). Csakhogy az enyémek. Igényt tart arra a lakásra, ill. bútorzatra és még az autóra is, amit ÉN EGYEDÜL (!) szedtem össze még azelőtt, hogy megismerkedtünk volna.

Normális ez a nőszemély? ( Megjegyzem, 1 éve felmondott és otthon nem csinált semmit, munkát nem keresett, fizetése nem volt, ezeken felül még meg is csalt. ) A bíróság nekem hagyja meg ugye? Nem fogok elköltözni, azt a lakást én magam építettem fel ( képletesen értve ). Az én pénzem. Ő összesen egy függönyt vett bele. Van neki bármi esélye?

2014. ápr. 6. 20:35
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Egynelőre jól haladunk. Minden ellenállás nélkül feladtam a cuccait postán a szüleihez, ő maga holnap fog menni, addig én is összepakolok. Itt tartunk most, továbbá beszéltem egy ügyvéddel és ő is ezeket mondta, hogy összeköltözés előtti vagyon, bíróságon mennyit ítélnek neki, ha kíváncsiak vagytok majd folytatom.
2014. ápr. 7. 18:18
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy folytasd, ezek közérdekű tapasztalatok.
2014. ápr. 7. 20:30
 33/40 anonim ***** válasza:
21%
Ez a kérdés kamu... Nincs olyan nő, akinek ennyi bőr lenne a képén...
2014. ápr. 8. 12:07
 34/40 anonim ***** válasza:
40%
Csodálkozom h nem állt ellen. Végül akkor elment nem csak a cuccai?
2014. ápr. 10. 13:32
 35/40 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: attól, hogy veled még nem fordult elő ilyen / te nem ilyen vagy, attól sajnos van ilyen. Mondanám, hogy élő példa vagyok, de úgy sem hiszed el ( szóval mint a nagy magyar átlag: velem még nem volt ilyen, tehát ilyen nincs ).

Utolsó: jelenleg a szüleinél van, én meg hála az égnek itthon. Megy a valóper, az ügyvéd(em) ajánlott 400 000 Ft-ot, de ők nem fogadták el. Többet akarnak.

Egyébként nem tudom mennyi idő alatt szokott ez lezajlani, de az ügyvéd azt mondta, hogy ez most nagyon gyorsnak számít, mázlista vagyok.

2014. ápr. 10. 16:16
 36/40 anonim ***** válasza:
82%
Én csodálkozom, hogy egyáltalán van ügy. Azt hittem, kinevetik, és kész.
2014. ápr. 10. 18:43
 37/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom hogy állsz pontosan anyagilag, de ha a helyedben lennék, én felajánlanék az ügyvédnek egy kis plusz "sikerdíjat" ha ki tudja hozni hogy ne kapjon semmit a nő.
2014. ápr. 10. 19:07
 38/40 A kérdező kommentje:
Az én vagy az ő ügyvédjének? Csak mert amennyit az enyém kér, örülhet hogy nem kerestem másikat. A másik ügyvédet nem fogok lefizetni, mert azt kihasználhatják ellnem. Egyébként ez ezek szerint tényleg gyorsnak számít, igaz?
2014. ápr. 10. 22:18
 39/40 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen ocsmány, lehúzós, nőneműek miatt nem szabad megnősülni!!
2014. ápr. 11. 07:01
 40/40 qkker1 ***** válasza:
56%

"gyorsan jelentsed ki a lakásból!"

Így van, mert addig míg az az állandó lakcíme,nem zárhatod ki!

2018. dec. 5. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!